2821
2789
عنوان

بومیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 49 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تقصیر خودمونه انقد رو دادیم به این شوهرا پررو شدن بخدا ،بیخیال ولش کن شوهر منم همینه ،،،اعتماد به نف ...

بخدا شوهرمن همون ثانیه که ازحموم اومد بیرون بو میده چه برسه به فرداش...چون بد حموم میکنه خوب خودشو نمیشوره تا میکروب ها انبار میشن زیر بغلش

خدایا فقط یه نگااااه

من بعداز حمام کرم زینک اکساید استفاده میکنم یا یکم جوش شیرین میزنم زیر بغلم دیگه اصلا بو نمیده تنم

منم همینطور همین امشب هم زینک زدم قبلش هم جوش شیرین...ولی گلی زیاد زینک نزن بزار موارد ضروری چون غده رو تحریک میکنه زینک و بده برات جوش های دردناک میزنی زی. بغلت 

خدایا فقط یه نگااااه

من بعداز حمام کرم زینک اکساید استفاده میکنم یا یکم جوش شیرین میزنم زیر بغلم دیگه اصلا بو نمیده تنم

جوش شیرین میشه آخه ؟؟ضرر نداره؟

چه جالب

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
منم همینطور همین امشب هم زینک زدم قبلش هم جوش شیرین...ولی گلی زیاد زینک نزن بزار موارد ضروری چون غده ...

آره بیشتروقتی بیرون میرم میزنم که عرق نکنم من خونه دارم اکثراخونه امبعضی شبا استفاده میکنم

جوش شیرین میشه آخه ؟؟ضرر نداره؟چه جالب

یادمه دوران دبیرستان معلممون میگفت ازحموم که میاین هنوز بدنتون نم داره یکم زیر بغلتون بزنین بو نمیدین امتحان کردم خوبه من تو قوطی ریختم توحمام گذاشتم فقط وقتی شیو میکنم نمیزنم چون برای من کمی میسوزه ولی خواهرم بعدازشیو هم میزنه نمیسوزه بستگی به بدنت داره