2777
2789
عنوان

آینه شمعدان

1020 بازدید | 40 پست

بچه ها میتونین عکس بدین من از کدوم مدل بگیرم بهتره 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
منم موندم  نمیدونم چه مدلی بگیرم  نمیدونم برنجی بگیرم یا چوب

عروسیست کمتر از من مونده خوشبخت شی گلم منم موندم کی میگیرین

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه ها آینه شیک فضا را کم اشتغال کنه چه طرحی بگیرم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
بچه ها آینه شیک فضا را کم اشتغال کنه چه طرحی بگیرم

منم دقیقا میخام زیاد جا نگیره

من نقره گرفتم جمع و جوره هیچوقت هم قدیمی نمیشه

مدلش چطوری هست فدات

الان برنز مده عزیزم.چ اینه شمعدان چ وسایل دیگه

طرحش چطور باشه جانم 

من نقره گرفتم جمع و جوره هیچوقت هم قدیمی نمیشه

قیمتش چند شدعزیزجان؟

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
الان آینه شمعدون مد نیست آینه کنسول میگیرن با شمدون. مدلای شیک و جدید با قیمتهای متنوع هم زیاده.&nbs ...

خیلی گیج شدم سخت ترین کار دنیاست