2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی؟

یعنی مامورای شرکت پست مثل آدم میان دم در تحویل میدن بسته رو ولی تیپاکس هر بار ادا اطوار درمیاره هی زنگ میزنه کجایین این منطقه رو نمیشناسم نمیدونم لوکیشن بفرست لوکیشن نیومد کجا بیارم بدم و...

عزیزم شما تاپیک هات خوندم منم مثل تو شدم چند وقته درد دست چپ و کتفم میزنع با زیر سینم تیر می‌کشه دو هفته پیشم اکو و نوار دادم سالم بود گفت از استرس دارم قرص آرامبخش و اعصاب میخورم منم ترس مرگ هی میاد سراغم انقد که ت این سایت ی چیزایی  خوندم شما بهتر شدی چون انگار شما حالت از منم بدتر بود ممنون میشم جواب بدی

عزیزم شما تاپیک هات خوندم منم مثل تو شدم چند وقته درد دست چپ و کتفم میزنع با زیر سینم تیر می‌کشه دو ...

راستش من خیلی استرس شدید داشتم سر این قضیه و بالای ده تا دکتر رفتم همه گفتن سالمی من همه ازمایش هارو انجام داد نوار مغزو اعصاب ، اکو ، سی تی اسکن ، ام ار ای و کلیییی لزملش دیگه همه سالم بود بعد من سه ماه همش استرس داشتم بعد کم کم دیگه نمیزاشتم که به این موضوع فک کنم الان حالم خیلی خوبه و همش به خودم میگم درسته مرگ ترسناک ولی برای همه اتفاق می افته شاید اون دنیا جای بهتری باشه

همه داخل نی نی سایت بهم گفتن برو پیش مشاور یا روانپزشک ولی من نرفتم بنظرم مشاور فقط قرص میده و ادم بدتر میشه

کلن خیلی سخت باهاش کنار اومدم ولی شد

عزیزم شما تاپیک هات خوندم منم مثل تو شدم چند وقته درد دست چپ و کتفم میزنع با زیر سینم تیر می‌کشه دو ...

و اینکه یکی میگت از معدس یکی میگه قلبه یکی میگه کیسه صفراش هرکی یچیز میگه به حرف هیچکس گوش نده و برو دکتر 

اینجا که دکتر نیستن هرکی نظر خودشو میگه

راستش من خیلی استرس شدید داشتم سر این قضیه و بالای ده تا دکتر رفتم همه گفتن سالمی من همه ازمایش هارو ...

الان خودت باعث شدی استرست کم شه؟

اره درسته این فکر و خیال الکی با این ک هیچی نیس ولی هی سراغ آدم میاد آدم خودش باید بخاد تا این شکلی نشه 

و اینکه یکی میگت از معدس یکی میگه قلبه یکی میگه کیسه صفراش هرکی یچیز میگه به حرف هیچکس گوش نده و برو ...

اره منم فک کنم مشکل معدم چون باد گلو اینا دارم میگن درد قلب و معده شبیه همه الان نسبت به دوماه پیش خیلی بهتر شدم چون درد قلبی میگن بیشتر تپش قلب و تیر کشیدن ولی بیخیال شدم فهمیدم مشکل خودمم الان دیگ دست درد اینا ندارم

ممنون عزیزم ک جواب دادی😘