2777
2789
عنوان

سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 46 پست
کدوم بچه های بی گناه خونشون ریخته شده آخه چقدر بی رحمید‌ آخه آره غذا میدم هزار بارم غذا میدم‌ چون او ...

الحمدالله سواد دارین، برین آمار رو بخونین. نمیدونم چرا شما نمیرین به خرس ها و گرگا و سوسکا و موشا و...  غذا بدین، اونام گشنه شونه، فقط که سگ و گربه حیوون نیستن! 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

استارتر آدرس خونه ایشونو بگیرین، به شهرداری زنگ بزنین بیاد همشونو جمع کنه ببره خونشون

واو آخه شهر برا شماست 

کره زمین برا شماست 

قراره به خاطر تو جمع شون کنن 

اصلا خدا کره زمینو واسه تو ساخته 

برای سگا هم از تو باید اجازه میگرفت برای خلق شون

به تو نمیرسه زمین خوردن منو جشن بگیری😉قوی تر از قبل برمیگردم🔥✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کدوم بچه های بی گناه خونشون ریخته شده آخه چقدر بی رحمید‌ آخه آره غذا میدم هزار بارم غذا میدم‌ چون او ...

عزیزم سگ ها هم مثل بقیه حیوانات توانایی اینو دارن که غذای خودشون رو پیدا کنن. توی غریزه شون این نهادینه است. 

اگر ما انسان ها در سیستم زندگیشون دخالت نکنیم. خودشون از پس زندگی خودشون بر میان. مثل مورچه‌ها، مثل همه حشرات و خزنده ها و جهنده ها و.... 

👶🏻➕👶🏻 ➕ 👧🏻 = 🧕🏻💞🧔🏻

جدی ندی؟!!!!!😑😐😐😐😐 

یا سرتو کردی زیربرف نبینی ؟سرچ که بلدی

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

الحمدالله سواد دارین، برین آمار رو بخونین. نمیدونم چرا شما نمیرین به خرس ها و گرگا و سوسکا و موشا و. ...

من به همه حیوانات میدم 

به خرسان تو باغ وحش اسکلت‌ مرغ اهدا کردم 

عزیزم سگ ها هم مثل بقیه حیوانات توانایی اینو دارن که غذای خودشون رو پیدا کنن. توی غریزه شون این نهاد ...

از کجا غذا پیدا کنن 

آخه جنگلی نیست عزیززززز دلممم

همه جا مناطق مسکونیه‌ کههه عزیزمممم

الحمدالله سواد دارین، برین آمار رو بخونین. نمیدونم چرا شما نمیرین به خرس ها و گرگا و سوسکا و موشا و. ...

والا 🥲 

چند سال پیش خوراک دام گرون شد اینا یه ذره به گاو و گوسفندها غذا نرسوندن 🥲

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

واو آخه شهر برا شماست کره زمین برا شماست قراره به خاطر تو جمع شون کنن اصلا خدا کره زمینو واسه تو ساخ ...

نخیر ولی همه چی نظمی داره، خدا خودش سگ رو جوری خلق کرده که بره شکار کنه، نه اینکه چشم انتظار گوشت مرغ و گاوی باشه که شما براش میبرین. راستی مرغ و گاوم جون دارن، احساس دارن، برای چی اونارو میکشین میدین سگا بخورن؟! 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

از کجا غذا پیدا کنن آخه جنگلی نیست عزیززززز دلمممهمه جا مناطق مسکونیه‌ کههه عزیزمممم

اینو بدون ایران جزء چند کشور اول دنیاست برای رشد پوشش گیاهی کشور

آره خدارو شکر کن برا خشکسالی هم خداروشکر کن خدا قهر میکنه تقصیر شماهاست

منِ مادر یکی از بدیهی ترین توقعاتم از محیط زندگیم اینه که بچه هام با خیال راحت برن و بیان 

چرا توی محیط ساختمان من باید صدای سگ باشه که بچم شبا وحشت زده گریه کنه؟ 

نه تنها سگ، اگر سوسک و موش و مورچه هم باشه دورشون میکنم. چون اولویت برام سلامتی جسمی و روانی بچمه 

حالا چون نگران بچمم، خدا قهرش، میگیره؟ 

نترس همون خدا به همون سگ ها غریزه داده 

جا مشخص کرده براشون

همونجور که جای خرس و شیر توی شهر نیست 

جای سگ ولگرد هم توی شهر نیست

👶🏻➕👶🏻 ➕ 👧🏻 = 🧕🏻💞🧔🏻

من به همه حیوانات میدم به خرسان تو باغ وحش اسکلت‌ مرغ اهدا کردم

نه باغ وحش نه، تو طبیعت، برین تو طبیعت مخصوصا زمستونا، برا گرگا و روباها و گرازا غذا ببرین. 

والا 🥲 چند سال پیش خوراک دام گرون شد اینا یه ذره به گاو و گوسفندها غذا نرسوندن 🥲

همون، در نظرشون فقط سگ و گربه حیوونن! 

بیارن چند روز پیش بیرون بودم ۷ تا سگ داشتن رد میشدن مگه شهر جای این همه سگه. اونم وسط محله و خونه ها ...

بیارن؟ اونم مثل ما جون داره و داره زندگی میکنه

ترکیه هم پراز سگ هست

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

از کجا غذا پیدا کنن آخه جنگلی نیست عزیززززز دلمممهمه جا مناطق مسکونیه‌ کههه عزیزمممم

مشکل همینه دیگه عزیزم

چرا سگ باید توی محیط مسکونی باشه؟چرا توی جنگل و محیط های غیر مسکونی نیست؟ 

چون ما ادم ها عادت شون دادیم که غذا براشون بفرستیم. 

داریم سیستم حیوانات رو دستکاری میکنیم. 

👶🏻➕👶🏻 ➕ 👧🏻 = 🧕🏻💞🧔🏻