2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 48 پست
با خطاش به خودت ی زنگ بزن شماره برات بیفته . پس حتما ی چیزی مخفی داره برا اینکه تو فکر کنی خبری نیست ...

خب خطاشو که میدونم چین یکیش کا کلا برای خودمه یکیشم برا خوذش که شمارش دارم ولی اون برنامه هایی که میگین باید برم ببینم میتونم پیدا کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه چه خوب... امشب میترسم گوشیش بردارم میخام بزارم چند شب دیگه امشب فهمید بهش شک کردم اخه ناراحت بود ...

ناراحت نباش عزیزم درسته سخته و واقعا تا کسی تجربه نکرده باشه نمیتونه حالتو بفهمه اما نگران نباشه ایشالا همه چی حل میشه

والا نمیدونم ولی توی گوگل سرچ کن "چطور از طریق تنظیمات شیائومی برنامه ای رو مخفی کنیم" برات میاره از ...

سلام خوبین من رفتم نگا کردم دقیقا یه ماشین حساب بودد که رمز داشت رفتم برای خودم دانلودش کردم دیدم رمز 6رقمی میخاد  الان چطوری رمزشو پیدا کنم؟؟ 

ببین برو تو فروشگاه بزن برنامه مخفی کردن یا هاید کردن برنامه ها اون برنامه هارو میاره واست بالا بعد ...

سلام اتفاقا امروز اینقدر گشتم دیدم دو تا ماشین حساب هست تو صفحه اصلی هم بود.  بعد رفتم زدم برنامه هاید کردن دیدم بله دقیقا همونه برا خودم نصب کردم دیدم رمز 6رقمی میخاد الان چکار کنم رمز چجوری پیدا کنم

سلام خوبین من رفتم نگا کردم دقیقا یه ماشین حساب بودد که رمز داشت رفتم برای خودم دانلودش کردم دیدم رم ...

بازم برنامه هست ک باید بریزی رو گوشی همسرت ک این رمزشو باز کنی

میگم..ما هر چی خواستیم نشد از این به بعد هر چی بشه هم دیگه ما نمیخاییم 🚶🏻♀️🎶

ممنونم عزیز. انشالله که اگه بخاد اینجوری باشه خدا خودش روسیاهش کنه. امتحان میکنم

اره گلم ادمی ک خیانت میکنه راه های پنهون کردنشم بلده تو فقط باید بیخیال باشی و واگدارش کنی ب خدا 

تنهت اگ نتونستی پیدا کنی رمز و قرران و ببر براش بگو دست بزار رو این قران ک گاری نمیکنی و خبانت نمبکینی وفتی دست گذاشت بگو من ب این قران اعتماد کردم اگ‌ذره ای داری زیر ابی میزنی ب زندگیمون و خیانت میکنی همین قران تا سال دیگ تو همین ماه عزیز جوابتو بده و بسپرش ب همون قران ..تمام 

میگم..ما هر چی خواستیم نشد از این به بعد هر چی بشه هم دیگه ما نمیخاییم 🚶🏻♀️🎶