2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 48 پست
اینو بلدم حالا سر فرصت باید انجامش بدم ولی چون کلا کارش جوریه که شماره ناشناس زیاد بهش زنگ میزنن نمی ...

خب عزیزم تو سایت مزاحم یاب میتونی استعلام بگیری ببینی کیه ولی حواست باشه کسی که زیاد باهاش تماس داشته رو استعلام بگیر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوست عزیز بدبینی نباش شکاک ومشکوک نباش خدایی نکرده ب جدایی کشیده میشه ها مردها یه جایی خودشون لو مید ...

اخه برای چندمین باره یه بارم به خواهرم همینجوری پیام داده بود بعد گفتم برا چی پیام دادی گفت همینجوری حوصلم سر رفته بود اگه خواهر پا داده بود تا تهش میرفت

من نمیدونستم الان فهمیدم. چون دیدم هیچی نیستتتت فقط ایتا داره و روبیکا و سروش اینارو چک کردم چیزی نب ...

از شماره ای که رو خطشه مطمئن شو که مثلا ی وقت ی خط که تو نداری رو گوشیش نباشه و اینکه مطمین شو که فقط ی اکانت توی این برنامه ها داره

از شماره ای که رو خطشه مطمئن شو که مثلا ی وقت ی خط که تو نداری رو گوشیش نباشه و اینکه مطمین شو که فق ...

یه خط هم به نام من رایتل رو گوشیش هست.  قبلنم با خط من تلگرام داشت بعدش من شک کردم پاک کرد

همین کاری که میگمو بکن تلگرام و ایتا و روبیکا و سروش و واتساپ و اینستا هم نصب کن ببین اونجا اکانت دا ...

برای ایتا رمز دو مرحله ای گذاشته که یه وقت من نرم با شماره اون تو گوشی خودم نصب کنم که پیاماشو ببینم 

از شماره ای که رو خطشه مطمئن شو که مثلا ی وقت ی خط که تو نداری رو گوشیش نباشه و اینکه مطمین شو که فق ...

باید از کجا ببینم انگار هیچی بلد نیستم  شوهرمم بلد نیست مگر اینکه اون کثافت متقابلش یادش داده باشه و اینقدررر مطمئنه که من نمیبینم پیامارو که گوشیش اصلا رمز و..  نداره حتما یه جا مخفی کرده و گفته من نمیفهممم

خب عزیزم تو سایت مزاحم یاب میتونی استعلام بگیری ببینی کیه ولی حواست باشه کسی که زیاد باهاش تماس داشت ...

عه چه خوب...  امشب میترسم گوشیش بردارم میخام بزارم چند شب دیگه امشب فهمید بهش شک کردم اخه ناراحت بودم گفت چته گفتم خودت میدونی

باید از کجا ببینم انگار هیچی بلد نیستم شوهرمم بلد نیست مگر اینکه اون کثافت متقابلش یادش داده باشه و ...

با خطاش به خودت ی زنگ بزن شماره برات بیفته . پس حتما ی چیزی مخفی داره برا اینکه تو فکر کنی خبری نیست رمزو برداشته

با خطاش به خودت ی زنگ بزن شماره برات بیفته . پس حتما ی چیزی مخفی داره برا اینکه تو فکر کنی خبری نیست ...

اره یه روز همینجوریبهش گفتم تو گوشیت چیزایی دیدم که نباید بعد هی میگفت چی دیدی  انگار به خودش شک داشت منم خندیدم گفتم هیچی بابا  همینجوری گفتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز