2777
2789

حالا یه معاینه برو بعد به فکرش باش شاید اصلا 1تفاقی نیوفتاده در ضمن الان دیگه کسی اونچنان معاینه بکارت نمیره یه زمانی باب بود

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اونقدر

ببین من مجردیم 

تماممممم دوره مجردی خیال میکردم از من یا وجود نداره یا پاره شده چون بر اثر یه اتفاق مسخره در دوره بچگی دو سه قطره خون دیده بودم

شبو روز کابوسشو داشتم 

چون طرف ما رسم دستمال داشتن

میگفتم اصلا ازدواج نکنم

ولی خلاصه تهش ازدواج کردم 

مامانم زورم کرد که برو معاینه رفتم گفت سالمه اما از اون مدلاست که خونریزی نداره نوشت برگه رو داد 

ولی وقتی رفتم ماه عسل چنان خونریزی وحشتناکی داشتم که تصورشم نمیکردم 😐😐😐

فقط با رابطه پاره میشه بنظرم یه قطره دو قطره و افتادنو و این چیزا مشکل جدی ایجاد نمیکنه فقط اسیب سطحی

خونریزی داره ، تو کتاب خوندم درد و خونریزیش بیشتر از کسی هست که پرده دارهچرا ، چون برای ترمیم پرده ر ...

چه جالب ممنون که گفتید🥲

و چقدر خطرناکه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اگه شب اول خونریزی نداشته باشم طرف با خودش نمیگه این پرده نداره

اسی من ی جا خومدم ک قرص داروخانه داره میتونی استفاده کنی ک شب اول خون بیاد

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

پشمام نمیدونستم پس چجوری طرفو شوهر میدن بعضیا حساسن رو این چیزا اخه

اونی که رو این چیزا حساسه خودش هم باید بره آزمایش بده 

تحویل خانواده دختره بدن 

مگه دارن جنس معامله میکنن که فاکتورو هم نگاه کنن 

برا خودت ارزش و احترام قائل باش 

دُخت شیرازیم 😎        

ببین من مجردیم تماممممم دوره مجردی خیال میکردم از من یا وجود نداره یا پاره شده چون بر اثر یه اتفاق م ...

وای تو منی یا من توام دقیقا منم تو مجردی ی اتفاقی برام افتاد خون دیدم فک کردم پرده ندارم ولی وقتی ازدواج کردم اون درد و. خونریزی رو دیدم فهمیدم با هیچی بجز رابطه پاره نمیشه