2821
2789
عنوان

اگه دزدو بکشی

274 بازدید | 16 پست

اگه دزد بیاد خونه یکی و در حین سرقت دزدو بکشه

الان طرف قاتل محسوب میشه؟؟

حتی اگه دزد سابقه دار باشه و اثبات کنه که اومده بود خونش

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹

یه بار تو سریال آقای قاضی توضیح داد کامل

دقیق یادم نیست

انگار اگه تو خونه طرف باشه غیرعمد محسوب میشه

و اگه آسیب ببینه هم دیه نداره

ولی اگه بری دنبالش مثلا تو کوچه یا خیابون بزنیش، عمده و دیه هم داره

یادم نیست دقیقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همین چند وقت پیش یکی درد خونه اش کشت خودش به اسم قاتل رفت زندان ولی خو خانواده دزد رضایت دادن گفتن راحت شدیم ازدستش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین یه چیزی داریم به اسم دفاع مشروع

که اگه کسی به قصد جونت یا مال ات یا ناموس ، ابرو یا ازادی تن ات بهت تعرض کنه، میتونی دفاع کنی از خودت و هر بلایی سرش بیاری ، کوچکترین مجازاتی نمیشی

اماااا

شرایط سخت و حساسی داره

یعنی همینجوری نمیشه بزنی یکیو بکشی بگی از خودم دفاع کردم

مثلا یکی از شرایطش، شرط ضرورته! یعنی چی؟ یعنی اینکه هیچ راه دیگه ایی بجز کشتنش وجود نداشته باشه برای اینکه تعرض رو دفع کنی...

اگه یه راهی بوده باشه و نکرده باشی(چمیدونم ترسیدی یا هول کرده باشی) و طرفو بکشی شامل دفاع مشروع نمیشه...

اثبات این دفاع مشروع بسیار بسیار سخته

و بعضا پذیرفته هم نمیشه از طرف بعضی قضات

مثلا تو یه پرونده تجاوز ، دختره با چاقو زده بود تو کتف متجاوز و مرده بود...دادگاه ادعای دفاع مشروع رو نپذیرفت گفت میتونستی از پنجره داد و فریاد کنی

کمک بخای یا چرا وقتی پشتش بهت بوده زدیش؟

از کجا معلوم میخواسته بهت حمله کنه و فلان...

نتیجتا دزد اومد خونتون حدالامکان وارد درگیری فیزیکی نشید و یجوری با این سرو صدا بترسونیش که در بره

متاهل 💍

آره. اون اومده مالت رو بدزده به جانش چکار داری. حتی اگه با چوب بزنیش باید دیه بدی. دزد تو قانون ما ج ...

از کجا میدونی اومده مال طرفو بدزده

پاش بیفته طرفو میکشن 

همین دزدای خونه داریوش مهرجویی به قصد دزدی رفته بودن ولی طرفو کشتن

حالا انگار یه برگه گرفتن دستشون هدف ما از اومدن به خونتون فلانه😐

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹

اره خیلی خیلی سخته اثبات دفاع مشروع 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️