2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم سلام حیف تاپیکت رو قفل کردی

مجبورا این جا پیام میذارم 

من همیشه قبل مردن نزدیکانم خوابشون رو میبینم

پدر بزرگم که عین همون اتفاق بود و باعث تعجب خانوادم شد ک چجوری دقیقا عینش رو گفتم ۱۰ روز قبل فوت آدما

دلیلش چیه؟

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

عزیزم سلام حیف تاپیکت رو قفل کردیمجبورا این جا پیام میذارم من همیشه قبل مردن نزدیکانم خوابشون رو میب ...

عزیزم من دو اون تاپیک رو باز میکنم 

میام جواب سوالات اینجا رو هم میدم

عزیزم من دو اون تاپیک رو باز میکنم میام جواب سوالات اینجا رو هم میدم

یادت نره؟

دوباره اونجام بنویسم؟

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

سلام در مورد تاپیک که ۸شهریور زدید یه سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید

من یه برادر دارم که خیلی تلاشگر و درسخوان بود ولی از وقتی که به شهرمون برگشت کلا یه آدم دیگه شده عوض شده ،کسی که معدلش نوزده بود الان نمیتونه یه کتاب پاس کنه همیشه بدبیاری میاره ، بدشانسی در عرض یک سال دوبار تصادف کرد دستش عمل کرد و....

می‌خوام بدونم ممکن هست فامیلای حسودمون واسش دعا گرفته باشن؟؟؟

اسمش علی اسم مادر نسرین

اگر میتونید منو راهنمایی کنید تشکر

عزیزم‌ گفتی طلا میرسه زیر پنج تومن مذاکره هن گفتی توافق میشه هردوشون غلط حدس زده بودی

جفر معمولا ردخور نداره شاید تو محاسباتی اشتباه کردی عزیزم😄

یه خانومخونهدارانشاءاللهبهزودیباردارمیشم🫄🏻👌😍

تورخدا بخاطر خدا جان عزیزت جواب منو میدی 

پدرم مریضی زوال عقل و افسردگی گرفته 

میخوام ببینم دلیلش چیه کسی دعا گرفته ؟

واینکه خوب میشه یا نه 

اگ جواب مو میخوای بدی درخولست بده اسمش تو خصوصی بت بگم 

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف