2777
2789
اهان مثلا چ تاثیراتی میزاره؟ علائمشو میخوام بدونم داریم یا ن چون حیاط اپارتمان ک فقط مال ما نیس مال ...

یه پیشکش مهم و قویه تاثیراتش بسته به طلسم داره 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام عزیزم پسر یک و نیم ساله م خیلی شبا بی‌قراره و بد خوابه تا جایی که بشه مقاومت می‌کنه روزا هم همش آویزونه منه و خودش بازی نمیکنه تا نفسی بکشم میخواستم ببینم مشکلش چیه ؟

یه بار نوزاد بود سر خاک بابام بردمش دم غروب خیلی نگرانم چیزیش شده باشه

متاهل و بسیار عاشق لطفا درخواست دوستی ندید

شوهرم کارش ازاده این اواخر یه ماشبچین بزگ خرید و اون ماشبن خلی خرج رو دستمون گذاشت و فروختیم هشتصد ملیون ضرر کردیم و دوباره یه کاره دیگه شروع کرد که همچنان مشتریش کمه و بازده خوبی نداره و هفتصد ملیون پول نزول برداشته وضع مالیمون جالب نیست فقط تو قرض و قوله ایم دوتا دختر 12و دونیم ساله دارم

یکی دوساله ضرر مالی داریم 

دعوا هم باهم داریم ها

یه سوال هم ببخشین زیاد شد

تازه گیها شوهرم مسافرت با دوستاش رو به مسافرت با مت ترجیح میده چیکار کنم محبت خونم زیاد بشه احساس میکنم هم محبت هم برکت از خونم رفته