دوتا خواهرام با هم میرن تفریح یادی از من نمیکنن انگار من وجود ندارم یبار که علنی گفتم منم بیام کنسل کردن دلم خیلی گرفته چرا من زندم چرا اینقدر سگ جونم 😭💔
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم از بچگی مسخرم میکرد یکی از خواهرام با خواهر کوچیکتر هم سر یه مسائلی درگیری هایی داشتیم ولی همیشه بهش محبت کردم هدیه دادم از رفتارهای بدش گذشتم میخوام باهاشون سرد بشم
خدارحمت کنه همسرتون رو ولی چه خواهرای عجیب وبی خیری داری به جای اینکه هوای شما رو داشته باشن چه کار ...
تو بدترین شرایط بیشتر زخم زبون زدن دنیا واسه من کوچیک بود من میخوام بمیرم تنهایی تنهام دیگه حتی هیشکی نمیخوام وارد زندگیم شه فقط میخوام بمیرم خدا هم جون منو نمیگیره 😭💔