aloneeegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1828 عنوان تن ماهی 125 بازدید | 11 پست بچه ها قیمتش چنده میدونین من اصلا نمیخورم میخوام برا رژیمم امتحان کنم چقذرن 1404/05/27 | 23:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5464 ۹۰شیلتون 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
aloneeegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1828 از بی کیفیت ها هست ۴۰ تومن اینا تا ۲۰۰ تومن یهبرندخوشمزس رومعرفی میکنی عزیزم
ساراا۳ عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 235 یهبرندخوشمزس رومعرفی میکنی عزیزم تپسی شیلتون اینا خیلی خوبه من همیشه میگیرم فکر کنم ۸۰ تومن ۱۰۰ تومنه
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48342 قیمت متوسطش ۹۰/۱۰۰ آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
aloneeegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1828 تپسی شیلتون اینا خیلی خوبه من همیشه میگیرم فکر کنم ۸۰ تومن ۱۰۰ تومنه فدات شم
honey_vi عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 2491 من از هایپرسی میگیرماز تخفیف خورده هاش ۵۰ تومن شروع میشه تا الی ماشاءالله 😅خیلی هم دوست دارم ولی چاق میکنه ها
aloneeegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1828 من از هایپرسی میگیرماز تخفیف خورده هاش ۵۰ تومن شروع میشه تا الی ماشاءالله 😅خیلی هم دوست دارم ولی چا ... فدات عشقم من فک کنم تابحال فقط یکبار تو عمرم خوردم میخواستم باهاش سالاد رژیمی درست کنم چون پروتیین بالایی داره دیگه از فیله و سینه مرغ زده شدم