2777
2789
عنوان

ازمایش قند

84 بازدید | 11 پست

چون خیلی شیرینی و بستنی میخورم گفتم یه ازمایش بدم کاش نمی‌دادم یکم زیاده دکتر کفت قند نداری ولی یکم بالاست🥺

اعصابم بهم ریخت حالم دیگه از شیرینی و چیز شیرین بهم میخوره میبینمش حالم بد میشه 

واکنش منی که ۱۰ ساله دیابت دارم🙂😅

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مراقبت کنید، می تونید دوباره قندتون را به حد نرمال برگردونید. اگه دیر رفته بودید، دیگه کار از کار گذشته بود.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
الان مراقبت کنید، می تونید دوباره قندتون را به حد نرمال برگردونید. اگه دیر رفته بودید، دیگه کار از ک ...

واقعا میشه؟ دیگه قند رو حذف کردم غذامم باید کم کنم وزنم کم شه اضافه وزن اوردم

واقعا میشه؟ دیگه قند رو حذف کردم غذامم باید کم کنم وزنم کم شه اضافه وزن اوردم

اگه پیش دیابت باشه، میشه. 

برید حتما پیش مشاور تغذیه، چون رژیم خاصی نیاز دارید و  اطلاعات بگیرید.‌

اگه پیش دیابت باشه، میشه. برید حتما پیش مشاور تغذیه، چون رژیم خاصی نیاز دارید و اطلاعات بگیرید.‌

میرم فعلا یکم سرم شلوغه به محض خالی شدن میرم 

من همین قند و شیرینی رو حذف کنم نرمال میشه

میرم فعلا یکم سرم شلوغه به محض خالی شدن میرم من همین قند و شیرینی رو حذف کنم نرمال میشه

فقط حذف قند و شیرینی کافی نیست، برای همین نیاز به متخصص دارید. همه مواد غذایی وقتی استفاده میشن، باعث بالا رفتن قند خون میشن. ولی هم میزان بالا رفتن و هم سرعت بالا رفتن قند خون توسط مواد غذایی مختلف فرق می کنه. یک فرد دیابتی باید مواد غذایی استفاده کنه که قند خون را تدریجی بالا ببرند. برای همین برنج، نون سفید، انواع پاستا و ماکارونی باید حذف یا به حداقل برسه. به جاش برنج قهوه ای، نون جو استفاده بشه. همینطور میوه ها، بعضی مثل انگور باید با احتیاط مصرف بشه. و حیلی نکات دیگه

فقط حذف قند و شیرینی کافی نیست، برای همین نیاز به متخصص دارید. همه مواد غذایی وقتی استفاده میشن، باع ...

یا خدا پاستا باید حذف بشه🥲 انگور که خیلی دوست دارم الانم خوردم🙃 پس دیگه چی بخورم همه چی که حذف میشه

ای وان سی شما چنده؟

حدود 7 تا 7 و نیم

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️