2777
2789
عنوان

بچه ها بین دوتا موندم کمک کنین

115 بازدید | 21 پست

دانشگاه آزاد کرج رشته حسابداری یا فرهنگیان رشته الهیات؟

الان دانشجو ترم ۳ حسابداری آزاد میخونم اما الان فرهنگیان رشته الهیات قبول شدم شما بودین کدوم انتخاب میکردین؟

کاش می تونستم از دوست داشتنت دست بکشم(:🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معلومه فرهنگیان واای اینم شک داره عقل ندارید راحتید بخدا

میدونم ولی بیشتر میخوام بدونم بقیه دلیل شون چیه برای فرهنگیان؟

عزیز چطوری خوندی توروخدا بگو ک قبول شدی

من پارسال قبول شدم و مصاحبه شدم ولی کد خوردم و پیگیری کردم الان بهم گفتن احتمال قبولی ات بالاست

میدونم ولی بیشتر میخوام بدونم بقیه دلیل شون چیه برای فرهنگیان؟

فرهنگیان پیشاپیش شغل داری استخدامی حالا حسابداری بعدا عصر ها هم میتونی جدا کلاس بری اگر فقط حسابداری بری تموم که شد هیچی که هیچ باید بگردی دنبال شغل اگر بگیرنت بدون بیمه و... لگد به بختت نزن و برو فرهنگیان 

من پارسال قبول شدم و مصاحبه شدم ولی کد خوردم و پیگیری کردم الان بهم گفتن احتمال قبولی ات بالاست

ماشالله میشه بگی چطوری خوندی ک قبول شدی

چون درس هم داشتی از دانشگاهت چطوری خوندی 

ی چیزی بگو خاهشا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من بودم به همون حساابداری ادامه میدادم چون تو فاز فرهنگیان نیستم

تا وسط راه رو رفتم یکم زور داره تا ته اش نرم اما حسابداری علاقه نداشتم بهش 

چون علاقه داری ترجیح ات حسابداری

تا وسط راه رو رفتم یکم زور داره تا ته اش نرم اما حسابداری علاقه نداشتم بهش چون علاقه داری ترجیح ات ح ...

خب پس علاقه نداری برو فرهنگیان دیگه حقوقم داره

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

فرهنگیان پیشاپیش شغل داری استخدامی حالا حسابداری بعدا عصر ها هم میتونی جدا کلاس بری اگر فقط حسابداری ...

من به معلمی علاقه دارم حالا جدا از مزیت های فرهنگیان .

حسابداری برام سخت و طاقت فرسا بود چون فقط برای بازار کار انتخاب اش کردم .تو این چند وقت خیلی دنبال کارآموزی گشتم ولی متاسفانه یا آقا میخوان یا اینقدر سخت میگیرن برای پذیرش که نگو

ماشالله میشه بگی چطوری خوندی ک قبول شدیچون درس هم داشتی از دانشگاهت چطوری خوندی ی چیزی بگو خاهشا

من کنکور ۴۰۳ فرهنگیان قبول شدم کد ۵ خوردم رفتم اعتراض تا هفته پیش که جوابش اومد 

مرحله اول تراز کنکور باید بالا باشه مرحله دوم تو مصاحبه باید اینقدر قوی و محکم باشی که نتوانند ازت ایراد بگیرن