2777
2789

ممنون از همتون دوستای گل.. 

من قبل بارداریم 60 بودم تا حالا 21 کیلو اضافه کردم سر پسرم..

ویار به خوردن شدید دارم ،همیشه گرسنه هستم..

خدا کنه منم برگردم .. همش ناراحتم چرا اینطوری شد

Big ups

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فروغ جون، چطوری 20 کیلو رو کم کردی ؟ 

پدرم دراومد ولی خیلیش ورم بودا 

من سه ماه شیر دادم از سه ماهگی دخترم میرفتم باشگاه دو سه روز در هفته هم پیاده روی طولانی رژیمم کالری شمار میگرفتم 1600 کالری اولش بعد 1200

پدرم دراومد ولی خیلیش ورم بودا  من سه ماه شیر دادم از سه ماهگی دخترم میرفتم باشگاه دو سه روز د ...

وای چقد سخت.. من اصلا باورم نمی شد یه روز از 60 برسم 81 ، قدمم 168 ، چون من قبل از بارداری هم خیلی می خوردم ولی اصلا اضافه نمی کردم، ولی حالا هر چی می خورم توی بدنم می مونه و تپلی شدم، کاش منم کم کنم فروغ جون

Big ups
وای چقد سخت.. من اصلا باورم نمی شد یه روز از 60 برسم 81 ، قدمم 168 ، چون من قبل از بارداری هم خیلی م ...

منم خیلی بدهیکل شدم شکمم اویزون شده الانم دیگه با دو تا بچه کوچیک و دانشگاه اعصابم رژیم نمیکشه

اگه شیر خودتو دادی که چه بهتر اگه ندادیو خواستی رژیم بگیری از من بهت نصیحت تا بچت کوچیکه شروع کن وقتی به هفت هشت ماهگی برسه دندون دراوردنو چهاردست و پا رفتن و ایناشون شروع میشه خسته میشی حوصلت کمتر میشه من الان منتظرم ماه دیگه دخترمو بزارم مهد یکم کمتر خسته شم تا پسرم خیلی کوچیکه رژیم بگیرم

پیشاپیش قدم نورسیده هم مبارک 

من موقع بارداری دخترم وزنم ۵۲ بود موقع زایمان شده بودم ۶۰ دخترم وزنش ۲۵۰۰ بود تو دوران شیردهی هم ۴۶ ...

خوش بحالت من یه دوستی دارم خانوادگی استعداد چاقی ندارن دو تا زایمان کرده پشت هم هیکلش عین دخترای نوجوونه 

منم خیلی بدهیکل شدم شکمم اویزون شده الانم دیگه با دو تا بچه کوچیک و دانشگاه اعصابم رژیم نمیکشه اگه ...

ممنون عزیزم .. ایشالا منم اراده کنم و برم باشگاه و پیاده روی و کمتر بخورم.. واقعا این 9 ماه چیزی نمونده نخورده باشم ، فقط فک کنم درو دیوارو نخوردم  

Big ups
ممنون عزیزم .. ایشالا منم اراده کنم و برم باشگاه و پیاده روی و کمتر بخورم.. واقعا این 9 ماه چیزی نمو ...

نوش جونت باشگاه فقط 70درصد کمکه اصل رژیمه 

البته برای افسردگی بعد از زایمان باشگاه خیلی کمکه 

خوش بحالت من یه دوستی دارم خانوادگی استعداد چاقی ندارن دو تا زایمان کرده پشت هم هیکلش عین دخترای نوج ...

آره خدارو شکر ما استعداد چاقی نداریم خواهرمم یه زایمان داشته با قد ۱۷۵ الان فک کنم ۴۵ کیلو باشه ولی دیگه بیش از حد لاغره واقعا هر چیم میخوره چاق نمیشه