2777
2789

گاهی این بی مهری ها واسه اینه که ما به خودمون بیایم که برای عشق بزرگتری آفریده شدیم.

امير المؤمنين علي عليه السلام : عَلَيكَ بِالآخِرَةِ تَأتِكَ الدُّنيا صاغِرَةً ؛ 

در كار آخرت باش تا دنيا ذليلانه به تو رو آورد .

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گاهی این بی مهری ها واسه اینه که ما به خودمون بیایم که برای عشق بزرگتری آفریده شدیم.امير المؤمنين عل ...

من نماز خوندم دعا کردم هرکاری کردم اخلاقش درست بشه . نشد.

من نماز خوندم دعا کردم هرکاری کردم اخلاقش درست بشه . نشد.

اگه دوست داری ،کانال استاد شجاعی، موضوع: سکوت و جدل رو گوش کن.خیلی قشنگه.

این لینک کانالشونه 

@ostad_shojae

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

بقول داداشم هر چقدر زودتر جدا بشی برات بهتره.ادم شکاک درست نمیشه‌.

دقیقا آدم فقط عمر خودشو هدر میده خدا لعنت کنه اینجور مردا رو بهتر تا بچه نداری راهتو جدا کنی کا با بچه عذابه

چقدر هم ماشاالله عجول بودی واسه این تحفه

عجول نبودم 

پدرم بشدت ادم سنتیه و سنشم بالاس .

و کلا ما رسم نامزدی نداریم که مثلا یه صیغه خونده بشه رفت و امد کنیم یا دختر پسر یمدت برن باهم بیرون !

من فقط تونستم ۲۰ روز اینا یواشکی باهاش برم بیرون تا بشناشنش اینم داداشم کمکم کرد و گفت تو برو من اگر گفت کجایی میگم جای دیگس وگرنه همونم نمیرفتم. و تو اون چند روز نرمال بود. اصلا موقع ۸واستگاری حرفایی زد که ادم مناسبی بود برای ازدواج ولی خب زد زیر حرفاش.

عجول نبودم پدرم بشدت ادم سنتیه و سنشم بالاس .و کلا ما رسم نامزدی نداریم که مثلا یه صیغه خونده بشه رف ...

با این شرایط خانوادگی شما حتما واسه ازدواجت باید می‌رفتی پیش مشاور و زوج درمانی میکردین

الآنم با مشاور در تماس باش ۱۲۳ یا شماره های رایگان اورژانس اجتماعی 

عزیزم خیلی مواظب باش همچنین موجوداتی همه چیز و همه کار ازشون برمیاد مواظب باش بارداری نشی اگه طلاها برای خودت هست و فاکتور داری از وکیل حتما بپرس 

شوهرت خیلی خیلی موذی هست 

با این شرایط خانوادگی شما حتما واسه ازدواجت باید می‌رفتی پیش مشاور و زوج درمانی میکردینالآنم با مشاو ...

نه طلا۶ا اصلا برای خودم نیس و همشون هدیه سر عقد هستن..

۱۲۳ هیچ کمکی نمیکنه منتظرن بمیری تا کمک کنن.

نه قرص میخورم .

نه طلا۶ا اصلا برای خودم نیس و همشون هدیه سر عقد هستن..۱۲۳ هیچ کمکی نمیکنه منتظرن بمیری تا کمک کنن.نه ...

ازشون مشاوره بگیر دختر خوب نه که کاری کنن براتون حتی چت هوش مصنوعی هم خوبه 

اگه فیلم داری از عقدت برای خودت هستن 

کاش بگردی خونت رو شاید پیدا کردی بگذار پیش خانواده ات

ازشون مشاوره بگیر دختر خوب نه که کاری کنن براتون حتی چت هوش مصنوعی هم خوبه اگه فیلم داری از عقدت برا ...

اره فیلم دارم ولی یادم نمیاد توش گفته شده باشه یا ن.

گشتم نبود تو خونه برده با خودش.

میدونی واقعا طلا برام ارزش نداره 

فقط میگم زندگیم ارامش داشته باشه مثل ادمیزاد باشیم.