کیا جدا شدن حالا یا با بچه یا بدون بچه میخوام بدونم چه حسی داره خودم سی سالمه مجردم تا حالام ازدواج نکردم ولی میخوام بدونم زندگی بعد طلاق آیا فرقی با قبلش داره آیا کسایی هستن که بعدش آرزو کنن کاش هرگز ازدواج نکرده بودن؟
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک .... ناخواسته امدی و خواستنی ترین خواسته منو بابایی شدی مهمون کوچولوم😍... ما و داداشی جون❤️ بی صبرانه منتظر قدمهای کوچولو و پر خیر و برکتتیم ....بی بی جانم ، جان عالم بفدای چادر خاکیت ...بنده نواز جان ، این همه معرفتو از خدات یاد گرفتی؟...زهرا جان ، من امید دارم به خوابم ، به تو به نظرت و به گنبد و بارگاهت ...خدایا قسم به اسم اعظم خداوندیت همیشه بین دلها مهربانی و عطوفت باشه که هر چی میکشیم از کینه و نفرته... کینه و نفرت و تفرقه و جدایی هم کار شیطانه ...خدایا مارو در پناه خودت حفظ کن
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید