2821
2789
عنوان

امتحان

93 بازدید | 15 پست

من تو خرداد امتحان ندادم چون مریض بودم    قرار شد شهریور بدم  امتحان ها تا 11 شهریوره وقت ندادن قرار بود  نهم سال بد راحت بخونم اما   همین چند روز پیش تصمیم گرفتم بدم فردا امتحان قران دارم پس فردا دفاع پنجشنبه هم پیام  نمونه سوال حل کنم بهتره؟ فقط ی روز وقت دارم امروز هم برنامه دادن بنظرتون چطوری بخونم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین پیام و با عشق باید بخونی تا راحت تر حفض کنی قران هم نمونه سوال حل کن معنی هاشو ببشتر بخون امادگی دفاعی هم سعی کن حفضش کنی یاد بگیری اینجوری راحت تره شب امتحان هم مرور کن بعدشم بگیر بخواب تا تا ده ده تا ۲ بخون ۲ بگیر بخواب تا ۶. بعد بلند شو مرور کن برو امتحان بده اینجوری تو حافضت میه

نهم هستم

قرانو اگه خوندی یه مرور کن بشین دفاعی بخون اگه نخوندی فقط قران بخون فردا به محض اینکه اومدی دفاعی بخون من یادمه سر دفاعی به فروپاشی روانی رسیده بودم😂😭

برو نمونه سوالای امسالو حل کن از سایت کانون

بعد که دفاعی دادی پیام بخون

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت؛ من همه محو تماشای نگاهت...🕊

ببین پیام و با عشق باید بخونی تا راحت تر حفض کنی قران هم نمونه سوال حل کن معنی هاشو ببشتر بخون امادگ ...

اخه وقت ندارم که نصف روز  وقت دارم.   اگه بخام پیام بخونم نهایتش 5 6 درس به زور تمام کنم

اخه وقت ندارم که نصف روز وقت دارم. اگه بخام پیام بخونم نهایتش 5 6 درس به زور تمام کنم

اها پس اگ حفضیاتت خوبه میتونی نیم ساعت وقت بزاری برای پیام نیم ساعت برای قران نیم ساعتم برای  دفاعی نیم ساعت سر جنع ۲ ساعت میشه اینجوری میتونی بعدش مرورم کنی؟

اها پس اگ حفضیاتت خوبه میتونی نیم ساعت وقت بزاری برای پیام نیم ساعت برای قران نیم ساعتم برای دفاعی ...

عزیزم جمع نمیشه پیام و دفاعی تو نیم ساعت قران تهش نیم ساعته جمع شه

عزیزم منم تو این پایه بودم میدونم سخته درکت میکنم ولی میشه اگ حفضیاتت خوب باشه

حفظیات*

نمیشه عزیزم با سبک امتحانای جدید

2824
2823
2791
2779
2792