2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الجی مونتاژ کره هست مونتاژ چین هم هست 

جفتش یکیه همون مونتاژ چین بگیر ، بازی پوله همش 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ال جی تقلبیش زیاده نخر اصلشم نمی‌دونم کجا گیر میاد

تقلبی که نیست 

مونتاژ چین هست و کره 

مونتاژ کره چن میلیون گرون تره 

مونتاژ چین هم همون کیفیت کره رو داره چون شرکت اصلی شدیداً نظارت داره رو تولیدش

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من بسیاااار تحقیق کردم و در نهایت مشورت با تعمیر کارا فروشنده ها و هر کی خریده بود، به این نتیجه رسیدم که ایرانی بگیرم. چون اگر یخچال خارجی خراب بشه، تا قطعه اصل را بتونی پیدا کنی و روش بندازی لنگ میشی. و مثلا لباس شویی را میتونی بگی ی مدت با دست میشورم تا درستش کنم ولی یخچال ی روز هم بدون اون نمیشه. خاله خودم ال جی داشت، یذمشکل پیدا کرد مجبور شد کلا بذاره کنار. این حرف هم که میگن این مارکا اصلا خراب نمیشن هم گپش نده. با این وضعیت برق به خصوص. مارکای متفرقه نخر. چون اینا پشتیبانی درستی ندارن. مثلا یکی از اقوام یخچالش هارد استونه، الان هر چی زنگ نمایندگی میزنن اصلا کسی جواب نمیده. یخچال هایی مثل اسنوا دوو و ... بگیر که کارخانه دارن. من هیلی بازار را زیر و رو کردم مونتاژ دیپوینت و ... جالب نیست. 

آخه توی فروشگاه های لوازم خانگی نیست نمیدونم از کجا بگیرم

کدوم شهری؟