2777
2789
عنوان

یعنی باردارم

173 بازدید | 13 پست

س ماهه اقدامم ٢١ ام موعدم بود بعد حالت تهوع شدیدم داشتم بل ضعف زیاد طوری که نمیتونستم وایسم ضعف چند روز بود ولی حالت تهوع دائم الانم همش گشنم میشع سینه هامم درد میکنه ولی بیبی منفی بود

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 

ازمايش بده ايشالله بارداري

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

از شش روز ب پری بیبی مثبت شد ولی تا موعدم ازمایش ندادم ک بیشتر از200 بود تیتر ندادم

اها همون پس اخه كسي كه بعد از چند روز بي بيش مثبت نميشه يعني بتاش بالا نرفته برا همين تهوع و گشنگي زود نمياد تو خيلي زود بتات بالا رفت 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂