2777
2789

سلام عزیزم .خوبی 

انشاله مورد خوبی نصیبت میشه

عجله نکن 

سنی نداری 

کدام شهری

معیارت برای ازدواج چیه 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالتوناز خودتون بفرمایین

عامو بیخیال 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

خب عزیزم تو سایت عمومی این عنوان خوب نیست الان کلی پسر علاف بهت درخواست دوستی میدن رها کن بهش فکر نک ...

نه عزیزم درخواست نمیدن بدن هم قبول نمی کنم من اگ این هولا رو میخاستم الان دوتا بچه داشتم 

معیارم یکم ی جوریه دلم ازدواج عشقولانه میخاد

عزیزم مشاور هستم 

دوست داشتی 

درخواست بده بیا خصوصی 

تا راحت تر حرف های قشنگت را بزنی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان