2821
2789
عنوان

شرایط ازدواج

77 بازدید | 10 پست

سلام 

یک آقا پسری دانشجوی ارشد عاشق یک فردی میشود که آن خانوم هم متقابلاً اورا دوست دارد

به لحاظ شخصیت هم بسیار آرام و با ادب و دارای خانواده محترمی هست

اما تا پسر سربازی اش تمام شود و فارغ تحصیل شود حدود دو الی سه سال طول می کشد

یک ماشین دارد و خونه را والدین میتونن در اختیارش قرار بدن

به نظر شما بهتر هست این پسر ناچارا قید این فرد رو بزند یا قصدش برای ازدواج را به اطلاع آن خانوم برساند

چه راه حلی به آن آقا پسر دارید

🤣🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

محترمانه بهش بگه و براش گل ببره و بهش احترام بزاره و اگه رفتی کافه صندلی رو براش چیز کن وقتی هم میخواستی وارد بشی اول بزار اون بره بگو مثلا مرینت جان بفرمایید

از این احترام بزار 

لطفاً برام دعا کنید سال دیگه دانشگاه قبول بشم(زهرا م)          زندگی بر ۲ پایه بنا شده 1:صبر۲: امید

محترمانه بهش بگه و براش گل ببره و بهش احترام بزاره و اگه رفتی کافه صندلی رو براش چیز کن وقتی هم میخو ...

دو س سال نامزد باشین تا دانشگاه تموم شه

لطفاً برام دعا کنید سال دیگه دانشگاه قبول بشم(زهرا م)          زندگی بر ۲ پایه بنا شده 1:صبر۲: امید