2777
2789
عنوان

بچه هاااا بیایین یه لحظههه

56 بازدید | 6 پست

بچه هاااا بیایین، من دوروز پیش یه حساب ایمیل جدید زده بودم باهاش وارد پینترست شدم بعد الان رفتم دیدم حسابم غیر فعال شده😐😐🤨😐میگه بدلیل نقض سیاستهای پینترست غیر فعال شدم ، در حالی که من هیچ فعالیتی نداشتم، درخواست تجدید نظر دادم دوباره ایمیل اومد که فعال نمیکنن حسابمو

خیلی استرس دارم میگم نکننه هک شده باشم و محتواهای ناجور از طرف من گذاشته شده باشه

خیلی میترسم دستام میلرزن😭😭😭😭😭خداخودش رحم کنه

دلیلش چیه بنظرتون؟😭😭😭😭

اگه حسابت غیرفعال شده که دیگه برای هکر قابل استفاده نیست ثانیا هکرا بیکار نیستن سراغ حسابای تازه ساخته شده برن، احتمالا یا مشکل از  آی پی فی*لتر شکنت بوده یا مشکل از سیستمای خودشونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم میترسم

نترس ازین اتفاقا گاهی میوفته، برای حسابتم یا میتونی بری تو تنظیمات خود پینترست توضیح بدی حسابت جدیده و فعالیت خاصی نداشتی یا هم یه حساب دیگه بسازی منتهی از یه فی*لترشکن دیگه استفاده کن، به احتمال زیاد سیستم به همون آی پیت گیر داده

نترس ازین اتفاقا گاهی میوفته، برای حسابتم یا میتونی بری تو تنظیمات خود پینترست توضیح بدی حسابت جدیده ...

قبلا با همین فی لتر شکن میرفتم ، اصلا کلا از همین فی لتر شکن استفاده میکنم ، چرا یهو باید اینجوری شه؟؟

بعد اینی که گفتی برم تنظیمات پینترست و اینا

اینو چطوری انجام بدم؟ وارد حسابم تو پینترست نمیتونم بشم اصلا ، ایمیلمم میزنم که دوباره با همون ایمیل حساب باز کنم میگه ایمیل غیر معتبره

قبلا با همین فی لتر شکن میرفتم ، اصلا کلا از همین فی لتر شکن استفاده میکنم ، چرا یهو باید اینجوری شه ...

خب ببین برنامه ای مثل پینترست هوش مصنوعی ضد اسپم دارن که آی پی های نا امن رو به عنوان اسپم شناسایی و غرفعال میکنن حالا احتمالا فیلترشکنتم ازون مدلاییه که آی پیش مدام تغییر میکنه و حالا این دفعه با ای پی نا امن وصل شده و سیستم هم به عنوان فعالیت مشکوک شناساییش کرده، راهش اینه یه ایمیل جدید باز کنی و حواست باشه با آی پی قبلی فیلترشکنت وصل نشی و بعد یه حساب جدید بسازی

خب ببین برنامه ای مثل پینترست هوش مصنوعی ضد اسپم دارن که آی پی های نا امن رو به عنوان اسپم شناسایی و ...

اخه ببین فک نکنم مشکل از آی پی باشه، چون مدام قبلا هم از همون آی پی و از همون فی‌لتر شکن استفاده میکردم و هیچ مشکلی نبود، تو حساب قبلیم هم اواخر هی محتواهای ناجور میومد برام خیلی بی ربط ، بعد من واسه همون دلت اکانت کردم و با یه ایمیل دیگه یه حساب جدید زدم که اونم اینطوری شد

نمیدونم نگرانم ،میگم شاید هک شده باشه و از طرف حساب من فعالیتهای ضد قانون پینترست انجام شده باشه