2777
2789
عنوان

کیا فرهنگیان قبول شدن بیان

101 بازدید | 8 پست

پسرم دوازدهم انسانی هست. مدرسه اشون جای اینکه تابستون دهم و یازدهمو باهاشون کار کنه داره دوازدهمو کار میکنه. چه کنه موفق بشه متاسفاته زیادم نمیخونه . چیزی هم میگم میگه اشتباه کردین مدرسه خاص و گرون منو بردین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا نخونده . متاسفانه تا میگم درس بخون میگه بهم کاری ندین

بچه ای که صفره تو تابستون نمیتونه یهو دهم و یازدهمو با هم ببنده. بعد مدرسه وظیفه تدریس دهم و یازدهمو نداره شما دوازدهم ثبت نامش کردی.غیرانتفاعی ها معمولا از تابستون شروع میکنن چون میخوان تدریس زود تموم میشه. شما اگه میخواستید دهم و یازدهمم یه نفر بهش در کنار دوازدهم درس بده باید کلاس آنلاین ثبت نام میکردی الان اکثر بچه های کنکوری کلاس آنلاین ثبت نام میکنن و خیلی بهتر از دبیرهای مدرسه ان ولی بعضی بچه ها بدون مدرسه درس نمیخونن الان داداش من هیچوقت سر کلاس آنلاین نمیشه در حالیکه من کل درسامو بااین دبیرا یاد گرفتم. بستگی به پسرتون داره حرف گوش کن باشه میخونع

بچه ای که صفره تو تابستون نمیتونه یهو دهم و یازدهمو با هم ببنده. بعد مدرسه وظیفه تدریس دهم و یازدهمو ...

درسته کوتاهی کردم گلم ولی هربار گفتم انلاین ثبت نام کنم کلاس حضوری خصوصی نه اورد و قبول نکرد . بعد امتحان نهایی کلا تا الان مدرسه بودن و دوازدهم رو باهلشون کار کردن. 

پسرم میگه اگه منو مدرسه عادی میبردین خودم میخوندم و با انلاین پیش میرفتم ولی پسرمو میشناسم درس نمیخونه 

بچه ای که صفره تو تابستون نمیتونه یهو دهم و یازدهمو با هم ببنده. بعد مدرسه وظیفه تدریس دهم و یازدهمو ...

اگه هم سر کلاس آنلاین نمیشه از اون مدرسه در بیاریدش عوضش بهترین دبیرها رو تو شهرتون پیدا کنید کلاس خصوصی بفرستید اونا از پایه وکنکوری تدریس میکنن 

درسته کوتاهی کردم گلم ولی هربار گفتم انلاین ثبت نام کنم کلاس حضوری خصوصی نه اورد و قبول نکرد . بعد ا ...

اگه پایه رو خوب بلد نباشه مثل ریاضی پایه رو بلد نباشه ریاضی دوازدهمو متوجه نمیشه.هر درسی پیشنیاز داره.

بله درسته بعضی دانش آموزا از مدرسه جدا بشن بدتر نمیخونن ولی اگه قصدش رتبه ی خوب تو کنکوره بااین نخوندن و سهل انگاری هیچی قبول نمیشه. فرهنگیان تو انسانی رقابت زیاده باید بخونه