2777
2789

من که از هفته ی شانزدهم حرکاتش رو متوجه شدم.ولی از هفته ی هجده تا بیست متوجه میشی 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بارداری دومم از ۲۱ اول رو هم از حدود ۲۰ حس کردم اولاش ضربه ایه فقط مثل ترکیدن حباب بعدش قویتر میشه باعث تکون خوردن و فشار اوردن به شکم میشه اخراش هم که قشنگ شنا میکنه اون وسط 😉

من بارداری دومم از ۲۱ اول رو هم از حدود ۲۰ حس کردم اولاش ضربه ایه فقط مثل ترکیدن حباب بعدش قویتر میش ...

من احساس میکنم خیلی پایینه ببخشید فک میکنم به مثانم فشار میاره البته نه همیشه به نظرتون مشکلی هس؟

فقط میخوام بگم قدره این مدت بارداری رو بدونید من اون موقع فقط میگفتم کی دنیا میاد ولی الان که پسرم شونزده ماهشه  دلم خیلی برا اون روزا تنگ شده خیلی هم مراعات کنید باهاش حرف بزنید ناراحت نشید وای که گریه گرفت به خدا اصلا همه چیه بچه قشنگه

من از حدود 20 هفته... خیالت راحت باشه قشنگ متوجه میشی انقد خاص و شیرینه😍😍😍

یه حس تپیدن زیر پوستی دارم امشب.. نگران شده بودم چرا تکون نمیخوره.. الان که دراز کشیدم سمت چپم یه چیزی هی دل دل میزنه زیر پوست ...خدا رو شکر 😍😍😄

من احساس میکنم خیلی پایینه ببخشید فک میکنم به مثانم فشار میاره البته نه همیشه به نظرتون مشکلی هس؟

نه عزیزم جاش فعلا همونجاست من هفته ۱۸ رفته بودم دکتر اومد صدای قلب بشنوه خیلی خیلی پایین گوشی رو برد ببخشید زیر شکم من توقع داشتم طرفای ناف باشه 

کم کم که بزرگتر بشه فشار کمتر میشه رو مثانه باز دوماه اخر زیاد میشه چون پایین میاد