2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجور بود؟تاچندروز خوابیده بودی دردم داشت؟؟اخه من کیست دارم بایه بچه چهارماهه چجوری میتونم عمل کنم!😞

من که۲ساعت بعد از خروج از ریکاوری بلند شدم راه رفتم.هیچ مشکل حرکتی نداشتم ولی شست و شو دادن زخمم موقعی که پرستار میومد داغوووون میشدم.من زود فهمیدم تقریبا.۶ماهی بود که دچارش شده بودم دکترمم خوب بود و پرستارخوبی داشتم واسه همین به نظرم عمل آسونی میاد ولی دیدم توی اطرافیان که میگن خیلی سخته.....

بای بای نی نی سایتی ها

تنها مشکلم این بود روی کمر دراز نمیکشیدم که باز من عادت داشتم رو شکم بخوابم و اینکه موقع نشستن خودمو کج میکردم.همین.ولی خوب شما با یه بچه حداقلش تا دوسه هفته همراه میخواید فک کنم.

بای بای نی نی سایتی ها
تنها مشکلم این بود روی کمر دراز نمیکشیدم که باز من عادت داشتم رو شکم بخوابم و اینکه موقع نشستن خودمو ...

میگن لیزر همون روز میشه پابشی و کارای روزمره تو انجام بدی!در چه صورتی میشه لیزر کرد

تنها مشکلم این بود روی کمر دراز نمیکشیدم که باز من عادت داشتم رو شکم بخوابم و اینکه موقع نشستن خودمو ...

ببخشید شماکه کیست بود چجوری بود؟ مث زخم بود یا فقط اومده بود بالا و قرمز بود یاسوراخ بود

میگن لیزر همون روز میشه پابشی و کارای روزمره تو انجام بدی!در چه صورتی میشه لیزر کرد

من از لیزر اطلاعی ندارم.نمیدونم چه درصد احتمال برگشت داره.فقط زودتر درمانش کنید این کیست هرچقد که زمان بگذره نقاهت بعدش طولانی تره.

بای بای نی نی سایتی ها
ببخشید شماکه کیست بود چجوری بود؟ مث زخم بود یا فقط اومده بود بالا و قرمز بود یاسوراخ بود

مثل جوش بود.پراز چرک!جوری که نمیتونستم حرکت کنم.درد قبل عمل من وحشتنااااکککک بود

بای بای نی نی سایتی ها
من از لیزر اطلاعی ندارم.نمیدونم چه درصد احتمال برگشت داره.فقط زودتر درمانش کنید این کیست هرچقد که زم ...

مگه تو عمل احتمال برگشتش هست؟؟شماچندوقته عمل کردید برنگشته؟؟

مگه تو عمل احتمال برگشتش هست؟؟شماچندوقته عمل کردید برنگشته؟؟

اره کیست مویی احتمال برگشت داره اگرخوب کیست رو تخلیه نکنه.باید دکتر خوبی داشته باشی.من ۴ماه پیش عمل کردم و تا۳ماه هرروز شست و شو داشتم و عسل میریختم به زخمم.یک ماهه که روال عادی زندگیمو دارم.خداروشکر من همه چیزم خوب بود.به غیر از شستنش!!تو اطرافیان کسی رو داریم که الان واسه بار۳داره عمل میکنه....ولی خوب اون نه دکتر درست حسابی رفته نه مراقبت بعد از عمل خوبی ازش میکنه

بای بای نی نی سایتی ها