2777
2789

سونوی چیه؟

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه نوشته ابعاد رحم واندازه ی فولیکول تخمدان ها

چیز خاصی نیست

فقط این نسخه روبخوای ببرسونو ازت ازاد قبول میکنن بده یه دکتر زنان واست بنویسه همشهزی

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

لطفا سونوگرافی رو ببر پیش دکترکرامت...

به. ادرسی که توی کارت کنار دفترچه ت افتاده

کیانپارس خیابان اسفندشرقی مجتمع اسفند طبقه ی دوم نوبت دهی شنبه ویکشنبه حضوری برای کل هفته

لطفا سونوگرافی رو ببر پیش دکترکرامت... به. ادرسی که توی کارت کنار دفترچه ت افتاده کیانپارس خیابان ...

نوشته باید روز ۱۳ یا ۱۴ قاعدگی خب ۵ عید میفته آیا سونو هست تو این روز یا نه تعطیله

اینو تو متن قبلی نوشتم ""من عادت ماهیانم یه هفته اس ولی دو ماه پیش ۶ روزه شد و ماه قبل ۵ روزه بعدش شستشو انجام دادم واین ماه با تآخیر ۵ روز پرسود شدم تا دیروز پریود بودم یعنی ۳ روزد امروز اصلا هیج لکه خونی نیس ممکنه چیزیم باشه ؟؟؟ خیلی میترسم ممکنه پریودی نباشه؟""یعنی برم سراغ دکتر یا صب کنم تا اون روز برسه چون ازم پرسید چند روزه اس گفتم ۷ روزه ماه ب ماه داره کم میشه نمیدونم چرا

خب من دکتر زنان برام نوشته 

این نوشته لیسانسه ی مامایی

خب دکتره مطب زده پ کجا برم یعنی همینو بدم یکی دیگه بنویسه؟؟؟

نه عزیزجان من

ماماهستش..مامایی خونده مطب زده ..

مهرش رو ببین؟

میخوای ازمهر دکترخودم عکس بگیرم؟ببینی چی نوشته؟نوشته دکترمژگان توسلی متخصص زنان زایمان ونازائی...حتما 15 تا20 تومن هم ویزیت دادی

اگر اهوازید پیشنهادمیکنم برید اینجا

روزهای شنبه ویکشنبه نوبت حضوری صبح

دکترمژگان توسلی...به ادرس امانیه-میدان مولوی خ شهیدمدرس درمانگاه شهیددکترحکیم

چهارشنبه ها صبح دکترنوشین نیک منش

دوشنبه هاصبح دکترگازر...

پیشنهادم دکترتوسلیه ویزیتش 20 تومنه...

همه ی کسایی که نوشتن لیسانس مامایی یعنی دکتر نیست یه مامای ساده ست