2777
2789
عنوان

فرهنگیان قبول نشدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 39 پست
خیلی سخته حرف شنیدین

اووو تا دلت بخواد تیکه شنیدم. حتی از خانواده خودم. اما چیکار کنم   من نمیتونم درس بخونم اخرم یه رشته چرت برم. میخام بشه اون چیزی که میخام حتی اگه شده ده سال

اووو تا دلت بخواد تیکه شنیدم. حتی از خانواده خودم. اما چیکار کنم من نمیتونم درس بخونم اخرم یه رشته ...

من ایستاده برات دست میزنم که اینقدر شجاعی

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته دوباره بلند شم برام دعا کن لطفا

برا آروم شدنت صلوات می‌فرستم عزیزم.

زود پاشو و پر قدرت تر ادامه بده

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

برا آروم شدنت صلوات می‌فرستم عزیزم.زود پاشو و پر قدرت تر ادامه بده

مرسی با کامنتت گریه م گرفت مرسی که اینقدر مهربونی

سعی میکنم زود برگردم به حالت اول

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
من ایستاده برات دست میزنم که اینقدر شجاعی

ممنونم گلم شما انشالله خدا برات در بهتری رو باز میکنه  فدای سرت. فدای سرم که قبول نشدیم 

من پراز حس ناامیدی بودم زنگ زدم مامانم با گریه که مامان قبول نشدم. به روی خودش نیاورد ولی میدونم ناراحت شدم  گفت اشکال نداره غصه نخور

اگه کسی دانشگاه استان دیگه قبول بشه محل خدمتش همون استان قبولی میشه؟

باید چک کنید دفترچه انتخاب رشته رو

موقع ما بچه ها دبیر رفتن شهر دیگه برای تحصیل چهار سال اما محل خدمتشون شهر خودشون بود.

به جز ابتدایی ها که محل تحصیل خدمت یه جاست بومی هستند به اصطلاح

تجربه و نوشتم تو تاپیک بخون امیدوارم کمکت کنه 

فدات سرت.اینقد فرصت های دیگه برات پیش میاد مطمئن باشه.ولی اگه واقعا علاقه داری ولش نکن بنظرم بخونم سال دیگه انشالله قبولی.ما داخل کلاسمون کسایی داشتیم که چند سال پشت کنکور بودن و واقعا عالیییی بودن

مثلا چی به عشق بچه ها دوست داشتم برم فرهنگیان

دختره تو اینستا من پیچش دارم رتبه ۴۸۰ شده فرهنگیان قبول نشده بود رفته بود  استخدام بانک شده بود حقوقش خیلی بیشتر از فرهنگیان  ک همینجور کارش راحت تر

حسابداری

رشته ها پیراپزشکی که عالین

حقوق و مدیریت