2777
2789
عنوان

بیماری بچه

279 بازدید | 17 پست

سلام بچها خوبین من یه سوالی برام پیش اومده وقتی من به دنیا اومدم یه بیماری خاموش تو بدنم بوده که من،نمیدونستم واونو به پسرم داد که تو پسرا شدید تره والان پسرم مبتلا به دیستروفی عضلانی دوشن هست من تو کل زندگیم هیچ وقت گناه بزرگ مرتکب نشدم دل کسی نشکوندم ،تو زندگی کسی دخالت نکرده ام حتی دخترم بودم دوست پسرم نداشتم اینارو گفتم که بدونید همیشه سالم زندگی کردم حالا الان پدر شوهرم ،شوهرم چند باری به زخم زبون گفتن خدا ترو گرفته .من آلان سوالم اینه که خدا داره منو امتحان میکنه یا داره منو مجازات میکنه

چه ربطی داره 

پس خدا نعوذ بالله  از امام حسین متنفر بوده اینقدر بلا دادهنه عزیز این ها امتحان خدا هست و از همه امتحان گرفته میشه 

یکی سلامتی خودش یا بچه یا مال یا هر چی دیگه 

مگه ما اومدیم این دنیا کیف و حال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم گاهی منم همین حسو دارم خدا مثل ادم ها نیست بخشنده است منم دخترم مشکل داره هشت ساله یه روز یه ...

منم الان نزدیک سه ساله فهمیدم تمام شب روزم غصه ناراحتی ،آخه واقعا درد به این بزرگی حقم نبود نمیدونم حکمتش چیه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شاید داره شوهرتو مجازات میکنه🙄

شوخی کردم عشقم تقدیر و قسمت خدا این بود لابد حکمتی توشه افسردگی و تو خودت رفتن و بزار کنار  یه مادر قوی باش برای بچه ت و اگ درمانی داره حتما دنبالش باش بقیه شو بسپار به خدا

راجب سوالتم والا دنیا پراز این اتفاقات هس هر کی یه مشکلی داره تو زندگی مگه همه دارن مجازات میشن؟؟

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
منم الان نزدیک سه ساله فهمیدم تمام شب روزم غصه ناراحتی ،آخه واقعا درد به این بزرگی حقم نبود نمیدونم ...

به خدا قسم منم همش ناراحتم چه میشه کرد 

من فقط به اون لحظه فکر می کنم که مرده باشم و چندسالی گذشته باشه  و دیگه کسی به منم فکر نکنه و من شاید ارامش داشته باشم 

این طرز فکر اشتباهه، هر چند خیلی معموله و اکثرا در این شرایط فکر می کنند مجازات یا امتحان هست. متاسفانه فقط یک بدشانسی بزرگ میشه اسمش را گذاشت. این شرایط می تونه باعث افسردگی کامل پدر و مادر بشه. یا اینکه پدر و مادر ببینند دارند با این رنج چه درسی یاد می گیرند و نهایت تلاششون را انجام بدن که روحیه خودشون را حفظ کنند و به بچه تا حد ممکن کمک کنند...حالا هر نوع حمايتی که ممکن هست. و اینکه بدونند تنها نیستند، آنقدر بچه های معصومی هستند که به انواع بیماریهای جسمی و روانی و ذهنی دچارند...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
شاید داره شوهرتو مجازات میکنه🙄شوخی کردم عشقم تقدیر و قسمت خدا این بود لابد حکمتی توشه افسردگی و تو ...

اره قسمتم این بوده ولی کاش نبود،هیچ درمانی نیست فعلا براش

این طرز فکر اشتباهه، هر چند خیلی معموله و اکثرا در این شرایط فکر می کنند مجازات یا امتحان هست. متاسف ...

من بخدا همش سعی میکنم قوی باشم ولی تا خودم جمع جور میکنم یکی با حرفاش میزنه منو از هم می‌پاشه

اره قسمتم این بوده ولی کاش نبود،هیچ درمانی نیست فعلا براش

یه وقت هایی که دیگه میبرم از دنیا فقط به خودم میگم بذار شاد باشم با بچه بازی می کنم نمیدونم اشپزی و ...

به حرف مردم هم دیگه فکر نمیکنم گاهی 

موثره امتحان کن بچسبونش به جیگرت کاری هم به دیگران نداشته باش

اما درکل من برا دخترم زنده ام 

من بخدا همش سعی میکنم قوی باشم ولی تا خودم جمع جور میکنم یکی با حرفاش میزنه منو از هم می‌پاشه

می فهمم. اصلا نگذار حرف هاشون روی شما تاثیر بگذاره (یا حداقل برای بلند مدت). برای خودت یک استراتژی پیدا کن که بتونی این حرف ها را تحمل کنی. مثلا به چشم بیمار بهشون نگاه کن و حرفهاشون را جدی نگیر. اگه واقعا انسان هستند و از نظر روانی سالم، باید شما را و بچه را حمایت کنند نه آزار بدن.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم