2777
2789
عنوان

از نظرتون انسانی چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 56 پست
منم می‌خواستم برم معماری هنرستان رفتم انسانیرشته خوبیه ولی من حسرت معماری رو هنوز دارم

انسانی خوبه؟ سخت نی؟ 

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انسانی درساش درس زندگی هست خیلی شیرینیه بخونی ام صدتو بزازی صد درصد قبولی

رفتی انسانی شمام؟

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

فقط فرهنگیان و روانشناسی و حقوق کی گفته؟؟؟اونوقت حسابداری و مدیریت بازرگانی و مالی مدیریت اقتصاد و.. ...

تاریخ

فلسفه 

ادبیات

باستان شناسی 

تاریخ و خیلی رشته های دیگه ولی چه فایده باز کار نداره مگه اینکه طرف بخواد تا دکترا بره

رشته حسابداری اگه کسی علاقه داشته باشه چه کاریه بری انسانی همین الان بره 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بدم میاد از جاهای دیگه و محیطشون این رشته طوریه که میشه با دیپلم نظری تو کنکورش شرکت کرد درسته؟ اینط ...

دربابه کنکورش اینا اطلاعی ندارم

ولی همین اول کار که به انسانی علاقه نداری و دلت پیش طراحی هست مطمئنن وسطای انسانی کم میاری این فرصتی رو هم ک داری از دست میدی و بیشتر غصه میخوری نه میتونی ادامه بدی نه میتونی برگردی به عقب که بری طراحی راه دور

همین اول سختی راه دور ب جون بگیر که با شوق درس بخونی 

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

معدلش ۱۹/۳۰ و تو تایم مدرسه روزی ۵تا ۶ ساعت میخواد الآنم تو تابستون داره روزی ۷تا ۸ ساعت میخونه و تس ...

چه عالی

راستش من از بچگی ادبیات و عربی و دینیم عالی بوده 

و علاقه دارم خصوصا به ادبیات 

و عربیمم خیلی خوبه

بچگیام دوست داشتم معلم شم

خلاصه بی علاقه هم نیستم

چه عالیراستش من از بچگی ادبیات و عربی و دینیم عالی بوده و علاقه دارم خصوصا به ادبیات و عربیمم خیلی خ ...

اگر اینجوریه که خیلی خوبه حتما موفق میشی

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
دربابه کنکورش اینا اطلاعی ندارمولی همین اول کار که به انسانی علاقه نداری و دلت پیش طراحی هست مطمئنن ...

ببخشید من الان خیلی عصبانیم😄 وقتی میام این سایت حالم بد میشه 💔 دلم نمیخواد مدرسه ای که چند دقیقه بیشتر باهاش فاصله ندارمو نرم و برم یه جای دور ک التماس آموزش پرورش کنم 

به هر حال ممنون 

ببخشید من الان خیلی عصبانیم😄 وقتی میام این سایت حالم بد میشه 💔 دلم نمیخواد مدرسه ای که چند دقیقه ب ...

خاهش میکنم چیزی نگفتی که 

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم