2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مدیریت 

البته بازرگانی بدون زبان ذره ای ارزش و جایگاه پیشرفت نداره

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

کسب و کار چطوره

همه رشته ها نیاز دارن به تخصص و زبان 

خصوصا بازرگانی 

زبانت خوب باشه چندین قدم جلوتر از بقیه هستی

با کارآموزی میشه رزومه جمع کرد 

زبانت هم قوی باشه 

حتما کار پیدا میکنی

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

میگن دولتی استخدامیش سخته علوم تربیتی بهتره علوم تربیتی هم که فرهنگیان جلو تره نمی‌دونم واقعا

علوم تربیتی فقط می تونی آموزش و پرورش امتحان بدی مدیریت هم آموزش و پرورش میشه هم بانک‌ها هم شرکت ها و کارخانجات 

علوم تربیتی فقط می تونی آموزش و پرورش امتحان بدی مدیریت هم آموزش و پرورش میشه هم بانک‌ها هم شرکت ها ...

کسب و کار دولتی یا بازرگانی ؟و اینکه کدوم باید مسلط به زبان و بازاریابی بلد باشی 

کسب و کار دولتی یا بازرگانی ؟و اینکه کدوم باید مسلط به زبان و بازاریابی بلد باشی

مدیریت دولتی و ادرای بخون بهتره این دو تا رشته هم آموزش و پرورش می خواد هم بانکها هم قوه قضاییه یعنی هر جایی که نیروی ادرای می خوان و کنارش حتماً کامپیوتر فول بشو که کار های ادرای کامپیوتر خیلی نیازهاچ