2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

231 بازدید | 38 پست

دیشب با نامزدم صحبت میکردم سر اینکه مادرش سرفه میکنه بامن جرو بحث کرد اصلا نفهمیدم گناه من چیه ک باید چنین برخوردی باهام بشه انگار من مادرشو مریض کردم 😓😓😞 توی انتخاب همسر خیلی دقت کنید من هر ثانیه دارم ارزوی مرگ میکنم بچه ها 💔🖤

درخواست ندین قبول نمیکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ویژگی های مثبتشم ببین

خسته شدم چون مادرش مریض شده اومد باهام دعوا کرد ک تو ادم نیستی باید با مادرم زندگي کنیم فعلا عقدیم

فقد بش گفته بودم اول زندگي با مادر شوهر نمیخام زندگي کنم الان میگ تو مقصری تو زن خوبی نیستی از حرفاش بوی جدایی میاد از دیشب باهم حرف نزدیم😞

درخواست ندین قبول نمیکنم

دوران نامزدی معمولا خانواده شوهر خیلی عوضی بازی درمیارن،طبیعیه.منم زمان نامزدیم خواهرشوهر خرس گُندم وقتی من و شوهر پیش هم بودیم یا خودش و بچه هاش رو میرسوند به ما یا دائم و بی مورد زنگ میزد به شوهرم و می‌گفت ببخشید دستم خورد،ببخشید بچم دلش واست تنگ شده زودتر بیا،ببخشید میشه بچه های منو با خودتون ببرید پارک و سینما و هرجا میخواید برید.حتی یادمه شب عروسیمون خودشو بچه هاش می‌خواستند خونه ما بمونند و توی اتاق خواب ما بخوابند!!!!که خدا رو شکر نشد.شما نقطه ضعف دستشون نده

الان نامزدی اینه بعد عروسی چی میخواد بشهجدی در موردش فکر کن

تایپیک قلبمو بخون من همش دلداریش میدادم ک خوب میشه اومده میگه تو ک از داداشم اینا بدتری تو چجور زنی هستی ک قبول نمیکنی با مادرم زندگي کنی💔

درخواست ندین قبول نمیکنم

دوران نامزدی معمولا خانواده شوهر خیلی عوضی بازی درمیارن،طبیعیه.منم زمان نامزدیم خواهرشوهر خرس گُندم ...

تاپیک قبلی رو بخون گلم بخدا من خیلی گذشت میکنم فقد سر اینکه گفتم اول زندگي سختمه با مادر شوهر زندگي منم کینه گرفته شوهرم ازم فعلا عقدیم😞

درخواست ندین قبول نمیکنم