2777
2789
عنوان

تناسب اندام

211 بازدید | 24 پست

من قبل ازدواج خیلی لاغر بودم و موقع ازدواج اندامم عالی بود بعد اینکه یک بچه اوردم دیگه نتونستم به خودم برسم و چاق و چاق و چاقتر شدم تا شدم 110 کیلو به زور و با کم کردن غذا اومدم توی 90 با عذاب و زحمت زیاد تونستم از 90 در بیام که گلستان و بوستانیه خودش . التن حدود 1 ساله تو 80 گیر افتادم و نمیتونم از 80 بزنم بیرون تا 82 میرسم ولی برمیگردم . نمیتونم داعم ورزش کنم . روحیمو و انرژیمو از دست دادم . اگر کسی تجربه ای داره دراختیارم بزاره ممنون

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

قدم 170 و وزنم الان 88 . 

ببین بی ام ای الان ۳۰ هست یعنی بالاتر بری میشی چاقی متوسط 

سعی کن هدفت این باشه ۵ کیلو ۵ کیلو کم کنی تا ناامید نشی

سبزیجات و میوه و اجیل رو جایگزین وعده غذاییت کن 

مثلا یه وعده غذا بخور بقیه وعده ها شکمتو با این چیزا پر کن 

ایاک نعبد و ایاک نستعین
ببین بی ام ای الان ۳۰ هست یعنی بالاتر بری میشی چاقی متوسط  سعی کن هدفت این باشه ۵ کیلو ۵ کیلو ...

امتحان نکردم فقط غذامو کم کرده بودم . واقعا نتیجه بخشه ؟ شما وضعیت وزنتو میگی لطفا ؟ایا خودت جواب گرفتی با این روش؟

منم 106بودم الان رسوندم به 80من خودم هر روز ورزش میکنم غذامم کم کردم .هفته ای 2روزم رژیم 5به 2میگیرم.البته همچنان دارم ادامه میدم تا برسم به 70.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

منم 106بودم الان رسوندم به 80من خودم هر روز ورزش میکنم غذامم کم کردم .هفته ای 2روزم رژیم 5به 2میگیرم ...

خیلیا پیشنهاد 5 به 2 دادن جدید البته میشه بگی 5 رو چند کالری و 2 رو چند کالری میگیری ؟

خیلیا پیشنهاد 5 به 2 دادن جدید البته میشه بگی 5 رو چند کالری و 2 رو چند کالری میگیری ؟

2روز فقط 500کالری بقیه روزا تا 1200کالری میتونی مصرف کنی.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

خیلی ممنون عزیزم 🙏

خواهش میکنم موفق باشی .