2777
2789
عنوان

به دادم برسیییید😭

89 بازدید | 5 پست

من 6 روزه زایمان طبیعی کردم روزای اول خیلی درد داشت دیروز یکم استراحت کردم بهتر بود باز از دیشب تو خواب یه دردی می‌کرد قسمتی که اونروزا درد میکرد نه یه قسمت دیگه بخیه که از درد چند بار بیدار شدم صبح هم خیلی درد میکرد همش باید سر و پا یا دراز کشیده غذا بخورم الان رفتم حموم باز بهتر شد مامانم میگه برو دکتر ولی میترسم این همه درد کشیدم واقعا دیگه نمیتونم میترسم داخل رو معاینه کنه 

بنظرتون امکانش هست که بخیه باز شده باشه یا عفونت کرده باشه؟ نیازه برم دکتر؟ 

ترسوندیم ک از طبیعی

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک .... ناخواسته امدی و خواستنی ترین خواسته منو بابایی شدی مهمون کوچولوم😍... ما و داداشی جون❤️ بی صبرانه منتظر قدمهای کوچولو و پر خیر و برکتتیم ....بی بی جانم ، جان عالم بفدای چادر خاکیت ...بنده نواز جان ، این همه معرفتو از خدات یاد گرفتی؟...زهرا جان ، من امید دارم به خوابم ، به تو به نظرت و به گنبد و بارگاهت ...خدایا قسم به اسم اعظم خداوندیت همیشه بین دلها مهربانی و عطوفت باشه که هر چی میکشیم از کینه و نفرته... کینه و نفرت و تفرقه و جدایی هم کار شیطانه ...خدایا مارو در پناه خودت حفظ کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما بعد از حمام و سرویس خودتو با سشوار خشک کن اگه خیس باشه حتما التهاب میده منم بعد زایمانم همین مشکل برام پیش اومد

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

قرص اناهیل بخور و دود عنبر نسا بده یه هفته  خوب میشه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

من بعدزایمان شیاف دیکلوفناک استفاده میکردم دکتربرام نوشته بود قرص مسکن هم نوشته بود اسمشو یادم نیست  هرروز هم میرفتم تو‌حموم بخیه هامو باشامپو بچه شستشو میدادم آبکشی میکردم بعدش سرم شستشو هم میزدم دردم قابل تحمل بود شما یسر برو دکتر