2777
2789
عنوان

خاله ی حسود من!

2599 بازدید | 45 پست

سلام خسته شدم یه خاله دارم همش میخاد منو جلو بقیه خراب کنه خسته شدم با دخترش هی پز میده خودشونو پاک جلوه میدن من به کسی کاری ندارم اون زیاد به من کار داره خسته شدم بچه ها چیکار کنم !بارها بخاطرش مامانم باهام دعوا کرده 

خاله های من بدتر از تو 

محل نده اونا که درمان نمیشن پس خودتو با فکر کردن بهشون اذیت نکن

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جواب همچین آدمایی رو میدم دهنشونو می‌بندن😊

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
امااان از خاله اماااان محلش نده 

مخصوصا اگه دختر تو سن و سالت داشته باشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
مخصوصا اگه دختر تو سن و سالت داشته باشن

من همونم پست گذاشتم نامزدمو نمیخام اونم دعا میکنه ما جدا شیم رفته بود گفته بود من با یه پسر رابطه جنسی داشتم ازش متنفرم 

خاله یعنی همین اصلا فامیل یعنی همین . خاله های من از وقتی ازدواج کردم با مامانم و من حرف نمیزنن میگن تو چرا دخترت رو با ۲۳ سال سن شوهر دادی وقتی هنوز دخترای ۳۵ ساله ی من ازدواج نکردن ‌.دل مامانم رو خون کردن. مامان من واسه همین فقط یدونه بچه اورد  من تک فرزندم . مامانم میگه برادر خواهر دو جا هواتو داشته باشن صد جا قلبت رو تیکه تیکه میکنن بعد ازدواج تنهایی از اسایشت لذت ببر😐راستم گفت من واقعا از تک فرزندی راضیم

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠