2777
2789
عنوان

سلام خانوما

70 بازدید | 8 پست

چند روز پیش دوستم ک تازه نامزد کرده اومد خونمون راستش میگه همسرش شرط کرده هیچ جا تنها نره چون دوست نداره گفته با خودم یا مامانم یا مامانت برو هرجا خواسی 

دوستم میگه چون دوسش داشتم قبول کردم 

دوستم ادم شیکی هس و خب خیلی خرید میکنه همسرش اینبار گفته فقط سالی ی بار برو هرچی خواسی بخر چیه انقد هی لباس میخری همش 

خب راستش من گفتم شاید چون سر در نمیاره از کار زنا اینجور گفته  خود دوستم میگه پدرشوهرش یکم خسیسه رو اینا تاثیر گذاشته والا من نتونستم راهنمایی خاصی کنم 

با یک مرد خسیس باید چکار کرد؟ و اینکه مردی که اجازه نده تنها بری بیرون ؟ رو حجاب هم حساسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم به مرور زمان همه چی خوب میشه و سعی کنه صدرصد با شوهرش بیرون برن اینجوری همخ میتونه با خودش خری ...

خساست خیلی سخته من خودم ک تحملشو ندارم 

اخه وقتی برن بیرون باز بهونه بیاره نخره چی؟ 

انشالله ك موفق شه . حالا دنيا ايقد كوتاهه حيفه وقت ادمه بخواد يه مردي رو تغيير بده . چيزي زياده شوهر ...

اره ولی واقعا عشق ادم رو کور میکنه من ک دارم به چشم اینو می بینم😢

آدمی تو اون سن و سال دیگه تغییر نمی کنه.

اگه یک در صد احتمال تغییر وجود داشته باشه هم به نظر من اصلا منطقی و درست نیست که به امید عوض شدن یه نفر وارد زندگیش بشیم یا وارد زندگیمون بکنیمش. 

شناخت برای همین وقتاس...

در اثر هیجانای اولیه این چیزا رو نمی بینن...یا براشون کم اهمیت می شه. دو سه سال دیگه می گن من چیکار کردم! حالا چیکار کنم. این مرد درست نشد که هیچ، هی داره بدتر هم می شه.

به نظر من یا باید قبول کنه شخصیت شوهرش اونه و کنار بیاد و یا از الان تکلیف خودشو روشن کنه. فردا با دو تا بچه روشن کردن تکلیف خیلی سخت تر می شه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!