2777
2789

خودم فقط میبینمش😐

۷ روز هم گذشته...

همون اولش هم نشون نداد الان خشکه معلوم میشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون خشکه معلوم نیس

لعد هفت رروز اکه پریودات منظمه باید خیلی پررنگ میشد

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

چون خشکه معلوم نیسلعد هفت رروز اکه پریودات منظمه باید خیلی پررنگ میشد

اره خودمم شک کردم.

اره منظمه میگم نکنه دیر گرفته باشه مثلا...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

همشون خشک بشه معلوم میشه

جدی؟

از من قبلیا اصلا معلوم نبود!

میخواستم داروبخورم گفتم یوقت این عقب افتادگی بخاطر بچه نباشه!

بخورم یعنی‌؟

علایم چی داری؟

هیچی هیچی فقط یک سر سوزن سینه هام درد داره که اونم فکر کنم بخاطر کوفتگی بدن درد باشه وگرنه اصلا مث قبل نیستم

جدی؟از من قبلیا اصلا معلوم نبود!میخواستم داروبخورم گفتم یوقت این عقب افتادگی بخاطر بچه نباشه!بخورم ی ...

نه وایسا اول مطمئن شو خیلی به بی بی چکا اعتماد نداشته باش

خودشناسی DNA plus
نه وایسا اول مطمئن شو خیلی به بی بی چکا اعتماد نداشته باش

میترسم دیر بفهمم دوباره از دستش بدم.

برم ازمایش؟

اره برو نه نگران نباش هیچی نمیشه استرس برات سمه

خدا رحم کنه این دفعه رو😭

باشه عصر میرم

این همه آدم بچه دار شدن من مثل تو اینجا اندازه موهای سرم دیدم بچه هاشونم بدنیا اومده حتی دومی رو هم ...

قربونت برم من اگه حال و روزم طبیعی و عادی بود حرفی نداشتم استرسی نداشتم...

قبلی ۲ ماه پیش سقط شده قبل اط اونم ۴ تای دیگه.بخدا میترسم فقط همین