mbjkk مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1978 عنوان طرف تاپیک زده 91 بازدید | 7 پست چطوری میشه از آسیایی موطلایی دربیاد؟😂 ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋 1404/05/27 | 09:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mbjkk مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1978 ژنتیک میگه کلاتو آسیا موطلایی وجودنداره ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
دنیا_ز_تو_سیرم عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 4182 اینجا هم مو طلایی یا کسی پوستش سفید باشه هست ولی خب نسبت به کشورهای اروپایی کم تر
موشی1111111 عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 3125 میگه کلاتو آسیا موطلایی وجودنداره چرت میگهمامان بزرگ بابام مو طلایی و چشم ابی بود بابام موهاش خرمایی چشماش طوسی