2777
2789

همشون سر کارن

بیکارا اینجان

بی‌خوابا اینجا

بی شوهرا اینجا

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کارمند یه اداره تاپ هستم درآمدم خوبه ولی سخته هم تو خونه کار کنی هم اداره بعضی وقتا واقعا کم میارم میگم کاش یکی بود یه چایی بهم میداد با اینکه همسرم خوبه و کمکم میکنه ولی بازم کافی نیست

😂😂😂

نه والا،شوهرداراشم الان از دیشب خسته اند  

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه

من کارمند یه اداره تاپ هستم درآمدم خوبه ولی سخته هم تو خونه کار کنی هم اداره بعضی وقتا واقعا کم میار ...

عزیزم ،آره واقعا سخته اینجوری اذیت میشی

ایشالله که مشکلت حل میشه

من کارمند یه اداره تاپ هستم درآمدم خوبه ولی سخته هم تو خونه کار کنی هم اداره بعضی وقتا واقعا کم میار ...

تحویل بگیر اسی

کار زیاد و خسته و دست تنها

اما نی نی سایت فراموش نمیشه

من مشاور آموزش پرورش، مشاور انلاین کنکور، مشاور یه موسسه معروف تو تهران،  ادمین یه پیج، و صاحب یه انلاین شاپ شخصی ام ک با دوس پسرم افتتاحش کردیم

از کدومش بگم برات😂

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من مشاور آموزش پرورش، مشاور انلاین کنکور، مشاور یه موسسه معروف تو تهران، ادمین یه پیج، و صاحب یه ان ...

ماشالله ب تووو😂❤️چجوری آخهههه

افتخار دادی تایم خالی کردی اومدی تاپیکم 

ماشالله ب تووو😂❤️چجوری آخههههافتخار دادی تایم خالی کردی اومدی تاپیکم

قربونت برم😂

دنبال ایده واسه تولید محتوا  اومدم اینجا یسر وگرنه ک باید نیم ساعت دیگ پاشم برم سرکار درحالیکه دعا دعا میکنم پریود نشم امروز😂😭

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)