2777
2789
عنوان

چی بشه از چشمتون می افته

233 بازدید | 34 پست

تازگیا زود ادما از چشمم میوفتن حتی دلم نمیخواد تلاش کنم برا نگه داشتنشون 

نمیگم ناراحت نمیشم حتی گریه میکنم  ک چرا نمیتونم مثل قبل باشم ولی سر ی چیز متوسط صفر میشم

ادم صفر و صدی ام کلا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هم خوبه برات راحت میشه ادم های سمی زندگیت بندازی دور

اخه سمی ام نیست اونقدر مثالش تاپیک قبلمه اگ ی ثانیه بخونی از اون وقت ذهنم درگیره و میدونم قراره سرد بشم باهاش 

بی احترامی

سواستفاده کردن

الان شوهرم خیلی وقته برامن مرده

ولی برا تداوم زندگیم به روش نمیارم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اخه سمی ام نیست اونقدر مثالش تاپیک قبلمه اگ ی ثانیه بخونی از اون وقت ذهنم درگیره و میدونم قراره سرد ...

خوندم اتفاقا خوبه اینجوری واقعا اون پسره لزومی نداشته انقدر موضع بگیره در برابر حرفت تو هم نظرتو گفتی اصلا لزومی به این نبود گارد بگیره در مقابل نظرت .خودت سرزنش نکن اصلا اینکه بتونی ادمارو راحت بذاری کنار یه نعمته فقط یه سرچ کنی تو نی نی سایت کافیه تا بفهمی ادمایی که سخته براشون کسی رو بذارن کنار چقدر تو عذابن .منم دارم تمرین میکنم‌ادمارو راحت بذارم‌کنار و به نتیجه هم رسیدم‌واقعا خوشحالتر دارم زندگی میکنم

کافیه ببینم یلحضه سرد بشه، ناراحتیم مهم نباشه براش،دیر سین کنه،

وای اره😭😂انگار خودمم 

چند بار خواستم خدافظی کنم کلا باهاش سر چیزای مختلف 

گفت نه هرچی شد بهم بگو حرف بزنیم اخه چیو بش بگم؟ تاپیک قبلم و میخونی نظرتو بگی؟چیزی بگم بش؟ اگ اره چی بگم 

چیکار کنم اخه با ی حرفش کامل حسم رفت ازش بدم میاد حس میکنم

میفهمم  چون اون طرف مهم بوده و انتظار اسن حرف رو نداشتیم و سهو انکار اب سزد ریختن کاملا بی حس و پر از تنفر میشیم و از چشممون میوفته

حالا این به کنار من قبل ازدواح هرکی خوشم میومد ازش رو جذب خودم میکردم  البته نه اینکه دوست و رفیق شم  ولی یه جوری که جذبم بشه رفتار مبکردم انگار میدونیتم چجور باید باشم همین که جذبم شد و عاشق شد بیخیالش میشدم و ازش بدم میومددر حد تنفر زیاد نمیدونم چرا 😅 

2790
2778
2791
2779
2792