2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

83 بازدید | 7 پست

ببخشید اینو میگم ولی کسی نیست که باهاش درمورد اینجور چیزا حرف بزنم من تو رابطه یکم سردم زیاد یعنی اینکه کلا سرد باشم نه در یه حدی سردم همسرم تو نوشیدنیم قطره ریخته بود خیلی فرق کرد تو رابطمون یعنی من دوست دارم هر بار از این قطره بریزه یغنی خودمم از اون یکم سردیم اذیت میشم بنظرتون برم دکتر؟؟ اخه خجالت میکشم برم به دکتر بگم من تو رابطه سردم ولی از اینم میترسم که این قطره ضرر داشته باشه ولی راضی بودم از این قطره 

خیلی فرق داشت تو رابطمون ما سه ساله ازدواج کردیم همش سر رابطه اذیت میشدم اینجور نیست که کلا ببخشید ح. ری نشم ولی خب یکم میشم زیاد نه وقتی تنهام خیلی اینجوری میشم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکتر کارش اینه خجالت ندارع که برو حل کن

بنظرت اینکه با قطره رابطمون خوب شده یعنی من مشکل داشتم؟؟ چون قبلا فک میکردم زیادم مشکل ندارم ولی الان میبینم نه انگار این قطره خیلی خوب بود 

به نظر من نصف خانم ها همینجوری ان. معاشقه رو یکم بیشتر طولش بدین این باعث تحریک بیشتر خانم تو رابطه میشه. اگه زود به اون چیزی ک میخواین برسین لذتی براتون نداره 

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

به نظر من نصف خانم ها همینجوری ان. معاشقه رو یکم بیشتر طولش بدین این باعث تحریک بیشتر خانم تو رابطه ...

مشکل اینجاست که من معاشقه برام بی معنیه عوض اینکه خوشم بیاد بدم میاد ولی با این قطره که گردشخون و میبره بالا خوشم میومد از معاشقه 

2790
2778
2791
2779
2792