2777
2789

بچه ها من یسال پیش با آقای در ارتباط بودم

ارتباط آشنایی بود بعد کم کم بهم علاقه مند شدیم و ابرازه علاقه داشتیم

ولی بعد حدود پنج شیش ماه فهمیدم ب شدت آدم سمی ایه و اصلا نمیتونیم با هم کنار بیایم و حدود چهار ماهه ازش جدا شدم

حالا چن روز پیش پسر داییش اومده خواستگاری

پسره از نظر خانواده و موقعیت و ظاهر از اون سر داره

خانوادم کاملاا موافقن و میگن باید قبول کنی ولی خودم یجوری ام

نمیخوام اونو ببینم اصن 

ابنم بگم ک فامیل دورن جفتشون

نظر شما چیه؟

جای من بودین چیکار میکردین

صبر این دل به زیبا شدنش می ارزد🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواستگارت چجوری پیدات کرده میدونه قبلا با پسر عمش بودی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اصلا برام مهم نیست کی اکسم باشه شوهرم مهم که ملاکامو داشته باشه اگه داره پس پای منفعت خودم در میونه ازدواج میکنم 

اگه هم اکست شده چون عرضه نداشته بگیرتت

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

عزیزم به این بستگی داره که رابطه تون در چه حد بوده؟ و صحبتاتون، و بنظرم باید با یه تراپیست صحبت کنید در این مورد ، یادمه چندسال پیش یه خانومی با همین شرایط تماس گرفته بود با دکتر هلاکویی البته ایشون خیلییی پیش رقته بود با اکسش و میخواست با پسرخاله اکسش ازدواج کنه و نظر کلی دکتر مخالفت بود

عزیزم به این بستگی داره که رابطه تون در چه حد بوده؟ و صحبتاتون، و بنظرم باید با یه تراپیست صحبت کنید ...

ارتباط مجازی داشتیم 

فقط یبار اون اوایل خیلی رسمی همو دیدیم

ولی ابراز علاقه داشتیم ب همدیگه

اصلا برام مهم نیست کی اکسم باشه شوهرم مهم که ملاکامو داشته باشه اگه داره پس پای منفعت خودم در میونه ...

عزیزم اصلا اینطور فکر نکنید ، نقش خانواده و دخالتا و حرفایی که ممکنه پیش بیاد رو دست کم نگیرید و ممکنه این حرفا به گوش همسر این خانم هم برسه

مگ زمان قدیمیه ک اجبارت کنن ؟قبول نکنوقتی اکست سمی بودهممکنه بعد ازدواج ترو بااین ک ب شوهرت خبرمیده ...

سمی ابن نبود ک آبرو ببره یا چیزی

فقط اخلاقاش خیلی خودشیفته محور بوده

و منو تخریب میکرد  

ارتباط مجازی داشتیم فقط یبار اون اوایل خیلی رسمی همو دیدیمولی ابراز علاقه داشتیم ب همدیگه

من نمیتونم نظر قطعی ایی به شما بدم فقط بنظرم با یه تراپیست حاذق مشورت کنید اگز موقعیت این آقا خیلی تاپ هست براتون

فامیل دورن جفتشوننه هیشکی بجز مادرم در جریان رابطمون نبود

پس به خواستگارت بگو و بهش اطمینان بده که چیز خاصی بینتون نبوده خودت بگی بهتره تا اینکه بعدا تهدید بشی یا بهش یجور دیگه بگن و به گوشش برسه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘