2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا دوس داریم همو واسش مهم نیست میگه میام سر میزنم درستو بخون

سخته دختر 

حالا بزار نتایج بیاد 

نیازی نیست که همین الان تصمیم بگیری و الان بخوای تکلیفتو روشن کنی 

اما خب من یه چیز میگم بهت ، فکر کن خواهرت از روی نیت خیر گفته 

دانشگاه آدمو تغییر میده قراره با آدمای جدید و محیط جدیدتری آشنا بشی مخصوصاً اگه راه دور یا شهر غیر از محل سکونتت باشه 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
سخته دختر حالا بزار نتایج بیاد نیازی نیست که همین الان تصمیم بگیری و الان بخوای تکلیفتو روشن کنی اما ...

نمیخوام حسرتش یه عمری رو دلم بمونه گوربابای کسی که تو سن مناسب میخواد بیاد سراغم

کنکورت که تموم شده عیبی نداره عزیزم دانشگاه که کنکور و مدرسه نیست ما هم دانشگاه رفتیم تفریحمون رو کردیم گردشامون رو رفتیم رابطه هامون هم وارد شدیم خرابیامونم کردیم امتحانامونم بیست شدیم والا😂 ما که درسمون بهتر بود تا اونی که کلا چپیده بود تو کتابخونه

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

یه چیزی میگم اینجا هر کس بر اساس تجربه خودش میگه

منی که سنتی ازدواج کردم و له له عشق میزنم 

دوست داشتم عاشق میشدم بعد با عشقم ازدواج میکردم 

نمیدونم امیدوارم بهترین تصمیم بگیری

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
عزیزم شما الان پشیمونی؟

بله معلومه که پشیمونم چون هم اینکه بخاطر اون رابطه نتونستم درست درس بخونم و همیکنه اون پسر یکسال بعدش منو ول کرد و بدترین صربه رو تو دوران نوجوونیم خوردم 

یه چیزی میگم اینجا هر کس بر اساس تجربه خودش میگهمنی که سنتی ازدواج کردم و له له عشق میزنم دوست داشتم ...

بخدا خیلی پسر خوبیه خیلی مچیم نمیتونم حسرت به دل زندگی کنم نمیدونم کجا داد بزنم مثل یه بمب ساعتیم حتی الانم دارم گریه میکنم

حسرت چی؟ یه دانشگاه خوب بری موقعیتای بهتر گیرت میاد دختر

من به دانشگاه بیزینس ازدواج نگا نمیکنم همین الان با موقعیتش کل دانشجوهایی که خرجشونو ننه باباشون میده میخره میزاره جیبش