2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انقدر شکمم سفت میشه ک به سختی نفس می کشم هفته ای یک آمپول پرولوتون هم میزنم و روزی دوتا شیاف سیکل ...

عزیززم منم شکمم سفته دایم هفته ای یه دونه پرلوتون میزنم وروزی سه تا ایزوپرین . الان دوهفتس اینجوری شدم دکترتون چی گف بهتون

خدایا هزارااان بار شکرت.. ممنونتم. خدایا خودت حافظ تانیام وامیر علی نازم باش..یه صلوات براسلامتی بچه هام وخونه دارشدنم بفرستید ممنونم ...عاشقتم خداجوونم. 
عزیززم منم شکمم سفته دایم هفته ای یه دونه پرلوتون میزنم وروزی سه تا ایزوپرین . الان دوهفتس اینجوری ش ...

دکتر گفت تهدید به زایمان زودرس و باید استراحت کنم و گفت مایعات زیاد بخورم ، ایزوپرین هم بهش گفتم واسم ننوشت... من هم نگرانم.... شما هفته ی چندمید؟ 

دکتر گفت تهدید به زایمان زودرس و باید استراحت کنم و گفت مایعات زیاد بخورم ، ایزوپرین هم بهش گفتم واس ...

من فردا 26 تموم میشه میرم 27هفته به امید خدا.به منم گف استراحت کنم. من معاینه داخلی هم شدم. شما چن هفته ای فقط چون شکمت سفته گف زایمان زودرس. انشالله که چیزی نیس با توکل به خدا انشالله نینیامون سالمو سلامت وبه موقع به دنیا میان

خدایا هزارااان بار شکرت.. ممنونتم. خدایا خودت حافظ تانیام وامیر علی نازم باش..یه صلوات براسلامتی بچه هام وخونه دارشدنم بفرستید ممنونم ...عاشقتم خداجوونم. 
من فردا 26 تموم میشه میرم 27هفته به امید خدا.به منم گف استراحت کنم. من معاینه داخلی هم شدم. شما چن ه ...

من هفته ی 28 ام طبق سونو انومالی و هفته 29 طبق سونو دکترم ، حالا نمی دونم کدوم دقیق تره، من تا جایی که یادم مباد از همون اوایل بارداری این انقباضات رو داشتم ، حالا هم گاهی وقتا که تون می خوره خیلی سفت تره ، همش فشار به دنده هامه، و بیشتر به پهلوهام، نی نی هم دختره، میگن دخترا بیشتر تو پهلو میرن واسه همین شکم ندارم فقط پهلوهام عریض شده 😊 گاهی هم حرکاتش به صورت لرزشی هم مخصوصا وقتی خوابم !!😯 به دکتر که گفتم گفت موردی نیست ولی من همش نگرانم، ای کاش هیچ وقت نمی گفت که تهدید به زایمان زودرسم، آمپول ها هم هیچ تاثیری نداره 😞😞 ایشالاه خدا کمکمون کنه نی نی ها سروقت خودشون کامل و سالم بیان بغلمون واقعا این ماه های آخر سخت می گذرهب خصوص استراحت تو خونه😰😩

من هفته ی 28 ام طبق سونو انومالی و هفته 29 طبق سونو دکترم ، حالا نمی دونم کدوم دقیق تره، من تا جایی ...

انشالله چیزی نیست توکل به خدا نینیهامون سالموبه موقع به دنیا میان