2777
2789

من ۳۶سالمه،مجردم،معلمم،فوق لیسانس روانشناسی

خیلی ساکت و کم حرفم،از بچگی همین بودم و تو ارتباطات هم خیلی ضعیفم،افسردگی و وسواسم دارم

یه خانواده دعوایی و بی عاطفه دارم

پدرم که تنها کسی بود که دوستم داشت و حامیم بود رو ۴سال قبل از دست دادم

۶سال قبل هم یه خواستگار عالی داشتم که به خاطر حماقت خودم و خانوادم از دستش دادم،اون الان ازدواج کرده و بچه داره،منم همش حسرت میخورم که چرا اینطور شد

حالا بنظرتون من آدم بدبختی هستم یا نه؟

اگر فکر میکنید آدم بدبختی هستین ای تاپیک رو سر بزنین 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16791816/شوهرم-بهم-زگیل-تناسلی-داد-حالام-میگ-طلاق

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبخت نیستی، خیلی ها از ازدواج پشیمونن، برای همه خوشبختی نمیاره

اتفاقا خوب کاری کردی که اون زمان ازدواج نکردی، چون عقل الان ت با اون موقع خیلی فرق کرده والان آگاهانه تر انتخاب میکنی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

اگه کلا ازدواج نکنم چی؟

اون هم انتخاب خودتون هست،

ازدواج مثل قدیم نیست که اجباری باشه، هر کسی به اختیار انتخاب میکنه مجرد بمونه یا متاهل

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 17 دقیقه پیش
2791
2779
2792