2777
2789
عنوان

بخشش یا اعدام❓️

233 بازدید | 15 پست

نظرتون خیلی برام مهمه چون بهم خیانت شده

با اسم مستعار میگم

فرض کنید علی تو رابطه‌ست

بعد با یه دختر دیگه به نام سارا صحبت میکنه

چون دوست دختر سابق دوستش بوده و درواقع علی واسطه دوستش و دختره‌ هست. بعد پارتنر این آقا به نام نازنین بهش تیکه میندازه و میگه تو بخاطر ارتباط با دوست دختر سابق رفیقت‌ دختر بازی. چون ( سارا خیلی باهاش صمیمی بوده و ویس میداده و فحشای‌ جنسی به حالت شوخی میداده‌ ) بعد علی هم عصبی میشه و به نازنین فحش‌های خیلی زشتی میده ( میگه هرزه ولی بی‌ادبانه‌ش ) و حتی تا چند هفته با سارا درارتباط میدونه علی‌‌رغم دعواش با نازنین

بعد این سارا همه جا اسم علی رو میاره و خب نازنینم‌ ناراحت میشه و از همه بدتر سارا میره به یکی از دوستای نازنین که با علی لجه تک تک داستانای علی و نازنین رو میگه و دعوا میشه. نازنین از علی میخواد کاری کنه که پای دختره قطع شه ولی علی قبول نمیکنه، نازنین با اکانت فیک به نام علی میره پیوی سارا اما از قضا علی تمام پیامای‌ نازنین تو حال بدشو‌ برای سارا میفرسته و آبروی پارتنر خودشو میبره

( تو اون پیاما‌ نازنین به حالت عصبانیت گفته حتما خوشت میاد از سارا که اینجوری میکنی.) و سارا هم برمیگرده به نازنین میگه اینقدر به من حسادت نکن و باهام رقابت نداشته باش 

نازنین با علی چیکار کنه؟ بعدها علی بخاطر نازنین با سارا دعوا میکنه و میگه دلم نمیخواد دل نازنین بخاطر دختر دیگه‌ای بشکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اعدام

علی اقا خیلی چیز تشریف دارن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ماشالا پسره هر چی دختر تو راهش بوده بغل کرده 😒😂

اعدامش کنید , بخشس لازم نی بیا بیرون عمرتو هدر نده 

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان..

بنظرم باید بـریــ💩ــه پس کله علی و هرچه زودتر کات کنه چون این دوتا انگل باهم میلاسن و بزودی 🔞

یک سال از اون ماجرا گذشته تقریبا

و علی به سارا گفت پاتو از زندگیمون بکش بیرون و اینا

یک سال از اون ماجرا گذشته تقریباو علی به سارا گفت پاتو از زندگیمون بکش بیرون و اینا

علی آغا هم از کیسه میخورد هم از توبره 

دلش میخواست با هردو باشه

عجب انگلیه اه اه

امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم. صبر کنید، این شب سحر میشود...!

علی خیانتکار و پفیوزه

نازنین فقط باید با اردنگی از زندگیش پرتش کنه بیرون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی