2777
2789
عنوان

میاین یه لحظه🙏🏻

233 بازدید | 14 پست

ممنون میشم برای اینکه وضعیت زندگیم خوب شه و پیشرفت کنم برام دعا کنید یا صلوات بفرستین شاید خدا بخاطر یک نفر از شما هم که شده برکت انداخت تو زندگی من خسته شدم از بس همه با من بدن مدام به خودکشی فکر میکنم من خودم احساس میکنم تاوان گناه پدرم هستم به خاطر ظلمایی که به مامانم کرد حتی اسم معشوقه اشو رو من گذاشت دل مادرم قطعا شکسته و تو زندگی من می‌تونه تاثیرگذار باشه این همه بدبیاری از بچگی طبیعی نیست یه گناه هایی هم خودم داشتم ولی فکر نمیکنم در اون حدی باشه که زندگیم این باشه هیچ وقت سعی نکردم از قصد و غرض کسی رو آزار بدم

وای معشوقه،💔

مامانم گفت برام مهم نبود فکر کن زنه متاهل بود همسایه مادرم اینا و همیشه باهاش چشم تو چشم میشد باهاش حرف هم میزد ولی من میگم اگه براش مهم نبود بعد ۲۰سال نمیومد به من بگه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامانم گفت برام مهم نبود فکر کن زنه متاهل بود همسایه مادرم اینا و همیشه باهاش چشم تو چشم میشد باهاش ...

واای فکر کردم عشق از دست رفتشه 

خاک عالم بر سره زنا متاهل 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

واای فکر کردم عشق از دست رفتشه خاک عالم بر سره زنا متاهل

نمی‌دونم اون زنیکه کاری کرده یا نه ولی ازش متنفرم همین بلا به سر خودم اومد شوهرم بخاطر معشوقه اش رفت زیر خاک قبل اینکه بمیره بحثشو آوردن تو زندگیم و دلم تیکه پاره شد نابود شدم 

الهی آرامش داشته باشی عزیزم

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
نمی‌دونم اون زنیکه کاری کرده یا نه ولی ازش متنفرم همین بلا به سر خودم اومد شوهرم بخاطر معشوقه اش رفت ...

ای وای من 

هوفففف از این دنیا هوفف.

ای وای من هوفففف از این دنیا هوفف.

ببین مادرم یبار گفت پدرت شنیدم پیش خواهرش می‌گفت امروز تو خیابون یه زن چشم سبز خیلی خوشگل دیدم و تعریف داده بود خیلی از زنها با این که خودش زن داشت و مادر من زن زشتی نبود عکساش هست پیش این حروم زاده پیر و شکسته شد از ریخت و قیافه افتاد بعد دقیقا چندین مورد برام پیش اومده حتی خواستگار برام اومده منو با دختر چشم سبز مقایسه کردن این عجیب نیست ؟! همیشه برام سوالع 

ببین مادرم یبار گفت پدرت شنیدم پیش خواهرش می‌گفت امروز تو خیابون یه زن چشم سبز خیلی خوشگل دیدم و تعر ...

وای چقدر بده اینطور مساعل یه نفر قربانی میکنی 

متوجه خط آخر نمیم

وای چقدر بده اینطور مساعل یه نفر قربانی میکنی متوجه خط آخر نمیم

میگم همیشه برام سواله چرا با دخترای چشم سبز مقایسه میکنن منو و حتی به خوابم میاد یه چیزی وقتی مدام تکرار بشه طبیعی نیست به نظرم احساس میکنم تاوان کار پدرمو پس میدم چندشم میشه ازش دلم میخواد کارد بردارم قیمه قیمه اش کنم مامانم یه مدت گیر داده بود فکر کنم از سر لج بابامو صدا میزد بیا این زنو نگاه کن چقدر خوشگله من یبار باهاش دعوا کردم گفتم تو باعث میشی مردت هیز بشه گناه می‌کنی دیگه انجام نداد من از دست این دوتا درب و داغون شدم از دست بی عقلی اینا هیچ پیشرفتی نداشتم خدا از رو زمین برداره این موجود کثیفو که باعث شد مامانم چشم دیدنمو نداشته باشه باهام بد باشه بین من و بچه های فرق بزاره😭😭😭

میگم همیشه برام سواله چرا با دخترای چشم سبز مقایسه میکنن منو و حتی به خوابم میاد یه چیزی وقتی مدام ت ...

خیلی کاره مامانت بد بوده ناخواسته 

پوف چی بگم اخه چه چیزی که برات ناخوشایند شده و داره اذیتت میکنه اما رهاش کن به مادرت ارامش بده و پدرتم دیگه باید تحملش کنید 

خودتو عذاب نده...

خیلی کاره مامانت بد بوده ناخواسته پوف چی بگم اخه چه چیزی که برات ناخوشایند شده و داره اذیتت میکنه ام ...

نفرینم همیشه دنبالشه چون قابل تحمل نیست ممنونم ازت لطفا از ته قلبت برام دعا کن بریدم دیگه چطور به خدا بگم🙏🏻😔

به تاپیکات عزیزم گذرا نگاه کردم چیز زیادی  ازت نمیدونم که راهنمایی آنچنانی بکنم ولی یه چیز دونستم که خیلی حساسی و  بدت نیادهمینطور انگار اراده یه کاری رو نداری، اگه چندین ساله داری زجر میکشی ازدواج کردی وتموم شد، برو دنبال زندگی خودت، وقتی میبینی حالت تو اون جمع و پیش دیگرون بده، چرا گیر کردی تو اونجا؟؟!! برو تو یه خونه سالمند فعلا پرستار شو اگه توانایی مالی نداری بعد کمی پول جمع کردی، واسه خودت خونه اجاره بکن و.... 

به تاپیکات عزیزم گذرا نگاه کردم چیز زیادی ازت نمیدونم که راهنمایی آنچنانی بکنم ولی یه چیز دونستم که ...

تو خونه اجاره ای بودم اومدم باز تو این خراب شده من افسردگی دارم نمیتونم کار سنگین کنم پریروز افتادم به کمردرد چیکار کنم به نظرت وقتی همش تو تنش روانی هستی اراده ای هم برات میمونه؟ من هر چی زور میزنم حالم خوب شه این انتر دلقک اعصاب و روان منو بهم میریزه آدم حساسی هستم و اجازه نمیدم کسی ازم سواری بگیره