فکر کن رفتی باغ یکم تفریح کنی بعد موجودی ناشناخته نشسته رو دستت😱 رفتی دستشویی عقرب می بینی پرنده ها بالا سرت پرواز میکنن و باغ زنبور داره تو گندم ها راه میری مار کنار پات میاد تکون میخوره یه حیاط ۱۰۰۰متری داری باید تمیزش کنی و کلی به حیوونا برسی
خودم شهرستانم باغ تجربه کردم خیلی بده😭
از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
ما هم باغ داریم . ولی معرکه هست به خصوص الآن . شبهاش فوق العاده هست وسطش کلبه درست کردیم .آب و هواش عالی هست و خیلی هم سرسبز هست . این جک و جونور هایی هم که گفتی رو ندیدیم
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂