2777
2789
عنوان

خانواده سخت گیر و ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 45 پست
یه کلاس زبانی چیزی برا خودت جور کن برو بگو از اون کلاس اشنا شدیم

اتفاقا تو فکرش هستم من زبانم خوبه خودش هم گفته حاظرم به عنوان شاگردت بیام سر کلاس ولی خب نمیشه که یه کلاس فقط همون یه شاگرد داشته باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا میتونی با پسره هماهنگ کنی وقتی بیرون رفتی اونم مادرش رو بیاره همونجا بیاد از خانوادت ادرس بگیره

فاصله مون خیلی زیاده اونم پدر مادرش پیر شدن نمیشه اصلا 

اتفاقا تو فکرش هستم من زبانم خوبه خودش هم گفته حاظرم به عنوان شاگردت بیام سر کلاس ولی خب نمیشه که یه ...

بمون خونه یه خواستگار سنتی بیاد بدنت به اون به عشقت هم نرسی والا جرعت هیچکاری رو نداری عاقبتت میشه همین

بمون خونه یه خواستگار سنتی بیاد بدنت به اون به عشقت هم نرسی والا جرعت هیچکاری رو نداری عاقبتت میشه ه ...

هرگز تا الان خدایی هر کی آوردن گفتم نه تو این چند سال من میخوام یه قدم مطمئن بردارم 

مشکل منو داری دقیقا 

اگه خواهر داره بگو داداش دوستته که خوشش اومده ازت 

مادرش هم زنگ بزنه مامانت خواستگاری کنه ازش تورو

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

چند سالتونه ؟

توی این پنج سال هرچند وقت یکبار همدیگه رو می دیدین؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

مشکل منو داری دقیقا اگه خواهر داره بگو داداش دوستته که خوشش اومده ازت مادرش هم زنگ بزنه مامانت خواست ...

یه کاریش میکنم به امید خدا این همه صبر کردم تا بره کار کنه تو کشور غریب 

سنتی آخه کسی ندارم که کار راه بندازه

حقیقتو بگو الان خیلی ها تو مجازی آشنا میشن ازدواج میکنن نترس کتکت نمیزنن پسره میخواد. بیاد بگیرتت و اینکه در و همسایتون که چیزی نمیدونن آبروتم نرفته

حقیقتو بگو الان خیلی ها تو مجازی آشنا میشن ازدواج میکنن نترس کتکت نمیزنن پسره میخواد. بیاد بگیرتت و ...

آره باید ترس بزارم کنار اما بازم یکم فکر میکنم روش 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792