2777
2789
عنوان

تجدیدی ها بیان😂

747 بازدید | 32 پست

بچها سلام من یازدهم حسابان افتادم و شهریور رفتم امتحان دادم ولی قبول نشدم ولی امسال که دوازدهم بودم رفتم ریزنمرات گرفتم دیدم نمره سالانه ۸.۵ بوده ولی معاون مدرسه میگه نه چون امتحان دادی شهریور دیگه سالانه ملاک نیست و نمره شهریور ‌ات ملاکه از طرفی هم معاون با من مشکل داره نمیدونم راست میگه یا دروغ شما چیزی در این مورد میدونید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه نمراتی خوبی برادر👌🏻چیکار میخوای بکنی ؟

میخواستم بدونم الان این تک ماده میشه یا نه معاون میگه چون شهریور امتحان دادی نمیشه تو تاپیک بد نوشتم منظورمو نفهمیدین

میخواستم بدونم الان این تک ماده میشه یا نه معاون میگه چون شهریور امتحان دادی نمیشه تو تاپیک بد نوشتم ...

ببین من پارسال یازدهم یا دونه رو افتادم رفتم شهریور امتحان دادم،امسال چهارتا افتادم هر چهارتا رو تبصره زدم و فارغ تحصیل شدم 

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤
میخواستم بدونم الان این تک ماده میشه یا نه معاون میگه چون شهریور امتحان دادی نمیشه تو تاپیک بد نوشتم ...

تجربه ای تو این زمینه ندارم شرمنده☹️

الان خیلیا میفتن چیکار میکنن از دوستات بپرس

به راستی که تاب آوردن چقدر زیباست؛اینکه به رغم تمام سختیها همچنان بخندی.

ببین من پارسال یازدهم یا دونه رو افتادم رفتم شهریور امتحان دادم،امسال چهارتا افتادم هر چهارتا رو تبص ...

خب الان مشکل من اینه که میگه چون شهریور دادی نمره شهریور ت باید بالای ۷ باشه ولی من هر جا سرچ کردم نوشته سالیانه بالای ۷ باشه میتونی تبصره کنی